Ya müşteriye bir bilgisayar yaptık güzel diye seviniyoruz önce Gigabyte GA-8I915P Duo anakart 1024 rami tanımadı(512 olarak görüyor bios update yaptım düzelmedi) bugünde ekran kartı uçtu. açılırken daha bios ekranında görüntüler birbirine giriyor. 75 dolarlık kasanın önündeki ledler çalışmıyor lan ..... böle işi bu meslek öldürecek beni.
ya bu LGA 775 ve gigabyte anakartlarda hepsorun çıktı bu 3 oldu bir daha gigabyte anakarta lmayacağım.
FEEL HURRICANE 400W USB DVD-RW LG GSA-4163 B OEM SİYAH 16X + - MEDYA 1 ADET AF193509 A4 TECH KBA-26B5RP RF ANTI RSI WIR.GRİ-SİYAH 1 ADET AF193509 VGA 256 MB ATI X600XT POWERCOLOR PCI EKSPRESS 1 ADET AF193509 120 GB SAMSUNG 7200 RPM 8MB CACHE 1 ADET AF193509 CPU P4 INTEL LGA775 3.0 800 MHZ 1MB BOX (530) 1 ADET AF193509 MB GIGABYTE 8I915P DUO I915P 800MHz,DU-DDR2 1 ADET AF193509 RAM 1024 MB DDRAM 400 MHz bizde hava atıyoruz müşteriye bilgisayarın güzel oldu diye
cidden şanssızlık... tamamen şans işi ama sizdede hiç şans yokmuş be...
Bende de giga var ama gerçekten lanet olsun kalitesiz ya
nasıl amd de en ıyı dfi ise intel dede sadece asus alıcaksın
ya birde gigabyte nın bu 775 platformunda bir sorun var sanki başka bir anakarta aynı vga yakma olayı olmuştu yine bir diğeride sata tanımadı 3.kez garantiye gitti hdd ve anakart en son anakart değişti yine gigabyte yine 775
abi bu tamamen sizin şansızlığınız,asus,msi,albatron ve gigabyte 915p-g kullandım intel sistem olarak en çok memnun olduğum beğendiğim gigabyte oldu süper ve çok stabil bi anakart,memnun kaldığım için amd sisteme geçerken yine gigabyte karar kıldım. hatta gigabyte 915p-g anakartım hala evde duruyor kardeşime sistem kuracağım diye satmadım
eski boardlarda giga çok iyiydi.celeron ve p3 ler için ben çok satmıştım gigabyte board.Çok memnundu millet ama hiç p4 boardu satmadım.Genelde asus öneriyorum.Kendimde asus kullanıyorum.
olay hakikaten bahtsiz bedevi olayi.. Gigabyte I9215P Duo Pro kullaniyorum, 1024 Kingston kullaniyorum, Nvidia PX6200 PCI-E kullaniyorum sistemde LGA ve en ufak bir sorun yasamadim. Performansta super.. P-II den bu yana gigabyte kullaniyorum bir kere bozulmadi.
Bosuna Asus'u tavsiye etmeyin. Asus gigabyte'tan iyi bir kart degil. Asus eskiden anakartta farki vardi, ama artik yok.
Tamamen sanssizlik diyorum, fiziksel bir sorun vardir belki sonucta karti gonderip garantiye verebilirsin. Asusta sorun yasayan yokmu? komik bunlar.
evet haklı olabilirsin ya bizim müşterilere anlatamıyoruz adama sisrem veriryorsun p4 2.8 komşusu akarabası gelip ditorki niye 3000 yapamadın bilgisayarcın ya iyi değil ya kazıklamış senine alaka değilmi hem ucuz olacak hem iyi super olacak of ooofff birde ben pek AMD toplamadım şimdi bana 3 istem önerseniz en ucuz ortalama ve şöyle 1500 YTL civarında bir oyun bilgisayarı sevinirim valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme