Şimdi Ara

Bahtsız Bedeviyi.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya müşteriye bir bilgisayar yaptık güzel diye seviniyoruz önce Gigabyte GA-8I915P Duo anakart 1024 rami tanımadı(512 olarak görüyor bios update yaptım düzelmedi) bugünde ekran kartı uçtu. açılırken daha bios ekranında görüntüler birbirine giriyor. 75 dolarlık kasanın önündeki ledler çalışmıyor lan ..... böle işi bu meslek öldürecek beni.

ya bu LGA 775 ve gigabyte anakartlarda hepsorun çıktı bu 3 oldu bir daha gigabyte anakarta lmayacağım.

FEEL HURRICANE 400W USB
    DVD-RW LG GSA-4163 B OEM SİYAH 16X + - MEDYA 1 ADET AF193509
    A4 TECH KBA-26B5RP RF ANTI RSI WIR.GRİ-SİYAH 1 ADET AF193509
    VGA 256 MB ATI X600XT POWERCOLOR PCI EKSPRESS 1 ADET AF193509
    120 GB SAMSUNG 7200 RPM 8MB CACHE 1 ADET AF193509
    CPU P4 INTEL LGA775 3.0 800 MHZ 1MB BOX (530) 1 ADET AF193509
    MB GIGABYTE 8I915P DUO I915P 800MHz,DU-DDR2 1 ADET AF193509
    RAM 1024 MB DDRAM 400 MHz
    bizde hava atıyoruz müşteriye bilgisayarın güzel oldu diye

• cidden şanssızlık...
    tamamen şans işi ama sizdede hiç şans yokmuş be...
  • Bende de giga var ama gerçekten lanet olsun kalitesiz ya
  • nasıl amd de en ıyı dfi ise
    intel dede sadece asus alıcaksın
  • ya birde gigabyte nın bu 775 platformunda bir sorun var sanki başka bir anakarta aynı vga yakma olayı olmuştu yine
    bir diğeride sata tanımadı 3.kez garantiye gitti hdd ve anakart en son anakart değişti yine gigabyte yine 775
  • abi bu tamamen sizin şansızlığınız,asus,msi,albatron ve gigabyte 915p-g kullandım intel sistem olarak en çok memnun olduğum beğendiğim gigabyte oldu süper ve çok stabil bi anakart,memnun kaldığım için amd sisteme geçerken yine gigabyte karar kıldım.
    hatta gigabyte 915p-g anakartım hala evde duruyor kardeşime sistem kuracağım diye satmadım
  • gigabyte

geçen ay yandı da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski boardlarda giga çok iyiydi.celeron ve p3 ler için ben çok satmıştım gigabyte board.Çok memnundu millet ama hiç p4 boardu satmadım.Genelde asus öneriyorum.Kendimde asus kullanıyorum.
  • olay hakikaten bahtsiz bedevi olayi..
    Gigabyte I9215P Duo Pro kullaniyorum, 1024 Kingston kullaniyorum, Nvidia PX6200 PCI-E kullaniyorum sistemde LGA ve en ufak bir sorun yasamadim. Performansta super.. P-II den bu yana gigabyte kullaniyorum bir kere bozulmadi.

Bosuna Asus'u tavsiye etmeyin. Asus gigabyte'tan iyi bir kart degil. Asus eskiden anakartta farki vardi, ama artik yok.

Tamamen sanssizlik diyorum, fiziksel bir sorun vardir belki sonucta karti gonderip garantiye verebilirsin. Asusta sorun yasayan yokmu? komik bunlar.
  • Kabahat sende gitmiş Intel vermişsin adama AMD varken intel yaya kalır...
  • Gigabyte çok kaliteli bir anakarttır bi kere.Bu sadece şanssızlığından olmuştur.Ama gerçektende şansın yokmuş be
  • quote:

Orjinalden alıntı: dengesiz_boy

Kabahat sende gitmiş Intel vermişsin adama AMD varken intel yaya kalır...

evet haklı olabilirsin ya bizim müşterilere anlatamıyoruz adama sisrem veriryorsun p4 2.8 komşusu akarabası gelip ditorki niye 3000 yapamadın bilgisayarcın ya iyi değil ya kazıklamış senine alaka değilmi hem ucuz olacak hem iyi super olacak of ooofff
    birde ben pek AMD toplamadım şimdi bana 3 istem önerseniz en ucuz ortalama ve şöyle 1500 YTL civarında bir oyun bilgisayarı sevinirim valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.