Şimdi Ara

Bahse Varım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim batıp gitmem için burada tonla bekleyen insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 15 Mayıs 2025; 20:13:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam bence kimsenin umrunda değiliz, herkes kendi derdinde

• dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Ben eminim bu konuda.

Batmamı, başarısız olmamı isteyen çok insan var. Fakat kâr oranlarını görünce sesleri çıkmıyor.

• ben yıllar içinde kripto dünyasında gördüğüm tüm rezillikleri yazıyorum ki sen ve Naruto yaşamayın aynı şeyleri. çok arkadaşım battı, para çaldırdı borsa kapanması vs ile. ben de kötü şeyler yaşadım. tüm deneyimlerimi yazıyorum ki başkası yaşamasın.

ayrıca, son yıllarda kripto beklenen ölçüde artmadı. alınan riske göre daha fazla artması gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam FTX krizi gibi şeylerin tam ortasındaydım. Tüm fırtınanın içinden geçtim. Hala risk var mı evet.

Naruto hocam ben mal toplarken çok fazla kaldıraca girip mal kaybetti. Ben ne yaptığımı biliyorum fakat bu bilince ulaşmak öyle kolay olmadı. Buraya herkes girsin demiyorum burası bir mayın tarlası her seferinde söylüyorum. Ben fırtına ile dans etmeyi öğrendim, fakat buraya gelecek olan insanlar benim bilinç seviyemde değil. Ben naruto hocamı çok kez uyardım dinlemedi. Şimdi dinliyor. 9 Ay boyunca kaldıraç açtı yüksek yüksek voltalitenin en yüksek olduğu seviyelerde. Ben şimdi kaldıraç açıyorum akümüle olduğu dönemde ve 10 işlemimde longda karda. 21x-10x arası kaldıraçlarım var.

Stock market traderları bile korkuyor, kaç tanesi ile konuştum hepsi ben de olan cesaret konusunda şaşkınlar. Adamlar Bist100'de %10 düşüş görünce ağlıyor ben sepetim %80 eridiğinde bile panik yapmadım.

OM bir anda çöktü milyar dolarlık projeydi :) Luna faciasının aynısıydı.

Ancak bu piyasanın döngüsüdür. Birileri kaybeder, birileri kazanır. Geçen senelerde doktorun birisi 1 milyon dolarlık pepeye kaldıraç açıp işlem açtı ve sabaha kadar uyuya kalıp likit oldu ve intihar etti.

Benim seviyeme gelmek çok büyük tecrübe ve zaman ister. Sabır ister, psikoloji ister, zeka ister. Ben kendimi büyük görmüyorum yanlış anlaşılmasın fakat bildiğim bir şey var ki konuşuyorum.

Geleceğimi kurtarmak için burada varolmak zorundayım ve kazanmak zorundayım. Zaten şu istediğim miktarlara ulaşırsam kaçıp gideceğim buradan arkama bile bakmayacağım.

Yatırım tavsiyesi değildir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 15 Mayıs 2025; 22:41:45 >

• quote:

bu piyasanın döngüsüdür. Birileri kaybeder, birileri kazanır.

kripto aleminde piyasa yok aleni hırsızlık var. herkes birbirinin parasını çalıyo çünkü denetim yok. ceza alma yok. aynısını borsa da yapamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tümü hırsızlık demek mantıklı değildir. Fakat dolandırıcı çok, hırsızlık yapan çok.

Bu ekosistemin %100'ünün hırsız olduğu anlamına gelmez.

Fakat burası kurtlar sofrası. Normal borsalarda buna benzer şeyler yapıp ufak cezalarla yırtanlar da var. Yurt dışında çok örneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 15 Mayıs 2025; 22:47:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam toparlaniyo mu her sey

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Toparlanıyor belki biraz ileride korku düşüşü olur fakat testere grafiği aktif bir yukarı bir aşağı. Orta uzun vadede yukarı gideceğiz ama bu düzeltmelerle olacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.

• Türk insanı hasettir

• Hayirlisi olsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.