Şimdi Ara

Bahçıvan Ortalama Ne Kadar Maaş Alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızın babasının bahçıvan olduğunu öğrendim. Kız eski telefon kullanıyor, modası geçmiş kıyafetler giyiyor, hatta makyaj bile yapmıyor gerçi yapmasına da gerek yok çünkü doğal hali bile olağanüstü güzel. Neyse lafı uzatmayım da bu bahçıvanlar ne kadar maaş alıyor? Acaba babası kıza para mı koklatmıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızı bana yollasana.
  • Kızın kendi tercihidir belki. İyice tanışın, bence güçlü bir kız. Evlen onunla.

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Kendi tercihi midir? Yok be usta çok düşük bi ihtimal. Şu konuyu bi oku da derdime derman ol lütfen.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110994910

Bu arada bahçıvanların maaşı ile ilgili bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Kendi tercihi midir? Yok be usta çok düşük bi ihtimal. Şu konuyu bi oku da derdime derman ol lütfen.

Hocam çalıştığı yere göre de değişir.Benim babam cumhurbaşkanlığında çalışıyordu.2000 tl maaşı vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndilanin babası bahçıvanmı

Şaka maka rahat 1500-2000 arası vardır. Bizim ev sahibi, bi villada ayak işleri yapıyor (araba sürmek, alışveriş vs)

Halleride iyi durumdalar valla :D karısı hastalık yüzünden çalışmıyor. Ve sadce adamin ayak işlerinden aldığı paralarla geciniyorlar.(3ayda bir kira geliyoe adamlara)

Ve bonus olarak abinin arabası,içkisi,sigarasi herşeyi var.

• Hacı bu durumda geriye iki ihtimal kalıyor;

Ya ilk mesajda belirttiğim gibi babası kıza para koklatmıyor ya da yukarıda bir hocamın yazdığı gibi kızın kendi tercihi. Şu anki ruh halimi anlatsam "mesajınız flood koruması tarafından engellendi" hatası alırım. Anlayacağın kelimeler yetmez derdimi anlatmama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ne diyebiliriz ki? Kızı tanıyıp değerlendirme fırsatımız olmayacak yani. E sende de bir hoşlanma olduğu için çok objektif bakamazsın.

Dediğin gibi efendi bir hanım kardeşimizse efendiliğinle git hal ve hareketlerini falan beğendiğini gerçekten duygular beslediğini falan söyle. Olmayacaksa erkenden kararlaşsın en azından.

Ama indilaya da çok benziyorsun, seni seviyorum, hoşlanıyorum falan deme lütfen.

• Amerikada saati 30 dolardan çalışıyor bahçivanlar

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam şu an çok iyi motive ettin beni. Şimdi senin verdiğin tavsiyelerine göre plan yapacağım. Ama bu sefer gerçekleştirmeye çalışacağım. Çünkü ne zaman plan yapsam, kızın yanına gidince elim ayağım titiriyor. Zihnimdekileri uygulamaya dökemiyorum. Teşekkürler hocam, iyi geceler.

• quote:

Hacı bu durumda geriye iki ihtimal kalıyor;

Ya ilk mesajda belirttiğim gibi babası kıza para koklatmıyor ya da yukarıda bir hocamın yazdığı gibi kızın kendi tercihi. Şu anki ruh halimi anlatsam "mesajınız flood koruması tarafından engellendi" hatası alırım. Anlayacağın kelimeler yetmez derdimi anlatmama.

Geçmiş olsun hocam o zaman ne diyelim

• Net bir bilgi yok mu bunun hakkında ya. Her yerde rast gele rakamlar yazılmış falan.https://www.elemanuzman.com/bahcivan-maaslari-ne-kadardir/ burda mesela hangisi doğru arkadaş.
  • Kizin babasinin bahcivan olup eski telefon kullanmasina gore birine asik olup deger veriyorsan aci cekersin dostum.Burnun noktan kurtulmaz.
  • öğretmenden az alıyordur, harbi bugün öğretmen maaşı konusu açılmadı değil mi ? hemen biri açmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

öğretmenden az alıyordur, harbi bugün öğretmen maaşı konusu açılmadı değil mi ? hemen biri açmalı.

Emek/para oranı çok çok düşük öğretmenlikte... Oysa bir bahçevanın emek/para oranı ciddi boyutlarda. Öğretmen senenin en az yarısında yatıp 4.000TL para alırken bir bahçevan binbir emek ve uğraş sonucunda 2.000TL anca kazanıyordur
  • Bu ne saçma konu la. Aşk ile maaşın ne alakası var ?:D

• Bahçıvan juan dan bahsediyorsan baya alıyordur. Burda zorlarsa asgari ücret alır.

• Makyaj yapmayıp doğal görünen kız var mı ? Varsa helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.