Şimdi Ara

Bahçeye Koruma Köpeği Alıcam ! Kangal mı Presa mı Rott mu Malinois mi Dogo mu ? Yardım Lütfen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Bahçeye Koruma Köpeği Alıcam ! Kangal mı Presa mı Rott mu Malinois mi Dogo mu ? Yardım Lütfen ?

(En Son Oy Tarihi: 11.4.2023)
Giriş
  • cane corso cehennem zebanisi gibi onu hiç düşünme normal yürürken bile dizel kamyon sesi çıkarıyor 3kişi zor tutuyorlardı benim köpeğe havlamıştı kükremişti daha doğrusu.

Doggo'ya ben şahsen güvenmem dehşet büyükler kangallardan daha büyük kafaları var ve resmen body'ciler

Rott ideal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Aralık 2019; 23:22:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerlimforumdailar ankete katıldığınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkğr ederim, anketten çıkan sonuç tabiiki şaşırtmadı kangal çoban köpeği ülkemizde en sevilen en tutulan cins bu ortada, ikinci yine anadolu ya ait bir çoban köpeği olan akbaş oldu ve sanırım bahçeli evler için daha küçük yapısıyla daha uyumlu olan daha kolay eğitilebilir olan cesaretiyle ün yapmış rottweiler de 3.oldu ve kafamdaki anklet sonucuda aşağı yukarı buydu, teşekkür ederim

Arkadaşlar tercihimi 4 aylık rottweiler den yana kullandım

nednelerine gelince, Kangal, akbş ve malaklı tipi iri çoban köpekleri arazi ve sürü köpekleri yanşi bunlar özgürlüklerine düşkün hayvanlar, sibirya kızakmköpeklerini getirip bahçeye kapatmaya benziyor biraz, sanırım büyük arazili köşkler malikaneler için presa canario ve cane corso, dogo gibi mastifler daha uygun ama bizim ev gibi daha küçük bahçeler için rott veya alman kurdu daha kompakt hayvanlar daha küçük cüsseleriyle daha kontrol edilebilir ve insan ile iç içe yaşamaya daha uygunlar

aldığım rott un da henüz 4 aylık olması bize alışabilmesi komutlarımızı öğrenebilmesi ve tam itaat edebilmesi açısından daha elverişli olduğuna daha mantıklı ve makul bir tercih olduğuna inanıyorum annemde köpek henüz yavru olduğu için çok sevdi oda hemen annemin ellerini yüzünü yalamaya başladı sevgi yumağı oldular :) benimde moralim yerine geldi doğrusu, küçük beyin kulübeside hazır yukarıdan suda döktüm milim yapmur geçirmiyor kapısı yaylı istediği zaman itip girebiliyor denemesini de yaptık hemen alıştı yuvaya çok zeki kerata :)

Allah hepinizden razı olsun tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun varolun

• Yapılı bir kangal al olmazsa dogo al onlar da fena

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.