Şimdi Ara

bahçeye domates biber akicez fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçede 10 -15 tane falan tavuk var bunlar sürü halinde sağda solda geziniytor acaba domatesi biberi falan yerler mi?Yerlerse nasıl bi çözüm bulmak gerekir tavuklar benim değil evsahibinin

• Nalburdan metre işi tel örgü al etrafını çıta yardımı ile çevir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bahçede 10 -15 tane falan tavuk var bunlar sürü halinde sağda solda geziniytor acaba domatesi biberi falan yerler mi?Yerlerse nasıl bi çözüm bulmak gerekir tavuklar benim değil evsahibinin

Emin ol yemezler. Bizim burada evin bir cephesi Londra bir cephesi Georgia gibi her yer tarla, tomatis,böber
    ama onlar gidip kebrelikten inek b.ku yiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuansais -- 26 Nisan 2012; 17:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuansais

quote:

Bahçede 10 -15 tane falan tavuk var bunlar sürü halinde sağda solda geziniytor acaba domatesi biberi falan yerler mi?Yerlerse nasıl bi çözüm bulmak gerekir tavuklar benim değil evsahibinin

Emin ol yemezler. Bizim burada evin bir cephesi Londra bir cephesi Georgia gibi her yer tarla, tomatis,böber
    ama onlar gidip kebrelikten inek b.ku yiyorlar.

öyleyse iyi ilk sefer deneriz olmadı yuarda arkadaşın dediği gibi yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Nalburdan metre işi tel örgü al etrafını çıta yardımı ile çevir.

bahcenin mi?
    ekilecek yerin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

Nalburdan metre işi tel örgü al etrafını çıta yardımı ile çevir.

bahcenin mi?
    ekilecek yerin mi?

Nokta atışı vallahi. Dikkat ettim bende oraya yazmadım ama

• şimdi sonuç ne nereyi çeviriyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavuk neden balık kokuyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi sonuç ne nereyi çeviriyorum ?

bahce büyükse ekeceklerini tavuklardan koruyacaksan ve tavuk v.s yaklaşmasın istiyorsan ekeceğin yer kadar cevireceksin eğer kücükse yapacak bişey yok gibi ama bizim hemşehri(gitizen) belki daha iyi bilgi verir bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

şimdi sonuç ne nereyi çeviriyorum ?

bahce büyükse ekeceklerini tavuklardan koruyacaksan ve tavuk v.s yaklaşmasın istiyorsan ekeceğin yer kadar cevireceksin eğer kücükse yapacak bişey yok gibi ama bizim hemşehri(gitizen) belki daha iyi bilgi verir bu konuda.

Donetesi felan ektiği yeri tabi : D
    Tavukların zıplayıp geçeyemeceği yükseklikte yap tamamdır.Tel örgü alırken kalınlardan değilde ince olanlardan al çıta daha iyi tutar : )

• quote:

çiçeklerini yerler ayrıca dibini kazıp dururlar bişeye yaramaz yani boşuna uğraşma yada tavukların suyuna bi ilaç at hepsini katlet sonra paşa paşa ek ne istiyorsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.