Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi'ne gelecekler #2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçeşehir Ünv. 2012 girişliler için konu açayım dedim.Okulu tercih etme sebeplerinizi,tercih ediceğiniz bölümü vs. vs. vs. her şeyi paylaşabilirsiniz.

• Ha senin öyle bir davan vardı. Baban felan istemiyordu gitmeni. Tam olarak ne yazıyorsun şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ha senin öyle bir davan vardı. Baban felan istemiyordu gitmeni. Tam olarak ne yazıyorsun şimdi?

Babam istemiyordu ama ben de Galatasaray'ı istemiyordum.1. sıraya Boğaziçi-İktisat yazıcam 2. sıraya Bahçeşehir-Ekonomi.Gittim görüştüm öğrencilerle 14 yıldır kimsenin bursu kesilmemiş,dersler yüzünden hiç kesilmezmiş ancak disiplin suçu işlersen falan.İkna oldu gibi yani babam biraz mecbur kaldı ya da :)
  • Ben Bahçeşehir EE Mühendisliği,Yazılım ve Biyomedikal yazdım.Gelirse görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Ben Bahçeşehir EE Mühendisliği,Yazılım ve Biyomedikal yazdım.Gelirse görüşürüz

ekonomi bölümü bu kadar hoşuma gitmeseydi ben de yazılım yazıcaktım ve gelicekti,görüşürüz gelirse :)
  • ben ftr yazacaktım tam burslu , vazgeçtim , devlet candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

ben ftr yazacaktım tam burslu , vazgeçtim , devlet candır

yeni açıldı bu sene sanırım.onun da etkisi vardır bence vazgeçmende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mimarlık yeditepeden sonra bahçeşehir var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sethpe

mimarlık yeditepeden sonra bahçeşehir var

mimarlık öğrencilerinin gitmediği ülke kalmamış bahçeşehirde fotoğraf albümünden anlaşıldığı üzere.gayet güzel bir tercih
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.