Bahçeşehir Üniversitesi 3. Robot ve Proje Günleri_Teknolojik Gezilerim -63-
Ellerimde büyüdü diyebileceğim bir etkinlik olan yarışma bu yıl çok cılız geçti malesef. 3 yıldır katıldığım için böyle diyorum :) Daha önceki yılların videosu da kanalımda. Katılım zamanlama nedeniyle biraz düşmüştü. Yinede eğlenceli ve güzeldi. Serbest kategoride değişik projeler vardı. Çizgi izleyen parkuru baya zorlu idi.İyi seyirler.
Yine güzel bir etkinlik yine güzel bir tanıtım ve çalışma, hocam elinize sağlık bu alanda gerçekten ilgilisiniz sanırım ve baya emek harcıyorsunuz kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: AbimSal
Yine güzel bir etkinlik yine güzel bir tanıtım ve çalışma, hocam elinize sağlık bu alanda gerçekten ilgilisiniz sanırım ve baya emek harcıyorsunuz kolay gelsin.
evet, çok seviyorum teknik gezileri yeni kişilerle tanışmayı, gençlerin gözünde o heyecanı görmeyi... keşke babamdan miras kalsaydı da hiç çalışmasam sadece bu işlerle uğraşsaydım :) Teşekkürler.
etkinlik ne zamana kadar sürüyor?hangi gün bitiyor
sıradan vatandaş gidip robotları izliyebilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: kingsizesunnia
sıradan vatandaş gidip robotları izliyebilirmi?
Yarışları elbette normal bir vatandaş izleyebilir. Lakin artık sezon kapandı. bu sezonun son robot yarışması idi. O da bitti. Allah ömür verirse bu yılda nerede hangi yarışma var takip edip sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. "elektrofizikci" facebook/instagram/twitter/youtube/websitesinden takip edebilirsiniz isterseniz... Kolay gelsin.