Şimdi Ara

Bahçeşehir üni nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burslu olarak gidicem de ortam sınıf farkından dolayı kötü değildir umarım. Bir de çevresi çok mu pahalı ve son olarak yurtları nasıl fiyat bilgisi olan varsa memnun olurum

• Burslu olarak gidilecek bence son okul olabilir. Kampüs hayati 0 genelde Fransız liseliler, tedliler, eyuboglu,istek gibi pahali ve iyi sayılabilecek özel liselerden çok giden oluyor. Arkadaşlarınızın çoğu Beşiktaş'a takılacak hergun ayak uydurma olarak bence koc sabanci bilkent ve ozuden daha zor bir okul. Ben normalde asla böyle şeylere takılmam kendi okulumda da hiç görmedim ama bau bana bi tik bu izlenimi veriyor.
    Tau ile birlikte trde en overrated bulduğum okul tabi bunlar benim görüşlerim size kalmış.
    Kac k ile neyi tercih edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp’ında okuyan arkadaslarım var oldukca memnunlar öyle kasıntı sınıf farkı vs tipler yokmus ama diğer bölümler nasıldır bilemem, tıpın kampüsü digerlerinden farklı bi yerde cünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurdu yok. beşiktaş çevresi özel yurtlara mahkumsun (allah kurtarsın)
    boş baba parası tipler çok ama normal insanlar da var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

4.5k ile pilotluk ama bölümde de pek seçenek çok yok düşünüyoruz hocam belki son ihtimal itü uçağa kayarım

• koç bilkent sabancı özyeğinden sonra en iyi özel üniv bence öğrenci profilleri değişken olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeditepe Üniversitesi Nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.