Şimdi Ara

bahçeşehir tıp yazacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni açıldı yazmayalım d,yorum ama bizimkiler yazacaksan yaz diyor 45 bin istiyor hazırlık da var malum yeni açıldı

bezmi alem mi bahçeşehir mi ? Hükümet yanlısı üni. yazmayacağım diye ne durumlara düştüm hepsi cemaat mi Acıbademı de sormak istiyorum Bilgi lütfen
    Hemen terciHLERİ YAPACAĞIM

• Bence cemaat falan bakma. Paralı okuyacaksan da fiyat açısından makul olana git derim ben. Verilen eğitim 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

Not: Cemaatçi değilim.
  • Bahçeşehire giremezsin ilk 10k alcaklar. Cemaatten kaçmak isteyip bezmi alem yazmak ironi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeşehire giremezsin ilk 10k alcaklar. Cemaatten kaçmak isteyip bezmi alem yazmak ironi olur.

• bezmi alem 4. tercihim bahçeşehir 8. zaten gelmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: swg--Gs :)

bezmi alem 4. tercihim bahçeşehir 8. zaten gelmez diye düşünüyorum

Medıpol çıkarsa görüşürüz :) bana da çıkmış gibi konuştum çıkmaz diye korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bakukan

quote:

bezmi alem 4. tercihim bahçeşehir 8. zaten gelmez diye düşünüyorum

Medıpol çıkarsa görüşürüz :) bana da çıkmış gibi konuştum çıkmaz diye korkuyorum

medipolü alta mı yazsam paniğine düştüm hazırlık nedeniyle kemerburgaz da var hazırlığı olmayan da o kadar iyi değil ama 2 de kalır inş çıkarsa grşrz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç Tıp Şansım Nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Çapa mı ankara tıp mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok seçme şansın yoksa cemaat falan bakma. Sonuçta orası üniversite. İlla ki karışacaklardır ama liseli de değilsin bir tavır koyarsın daha da karışmazlar.
  • tabi hocam orası öyle de ortam dışlar mı o önemli :D
  • dostum öncelikle bezmi alemin cemaatle ilgisi yok.
  • Sanki cemaat hükümet yanlısı....HİÇÇ

Ayrıca Bahçeşehir ilk 10 k alıp hemen hepsini burslu okutacak Türkiye 1.side Bahçeşehir tercih etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: billgates-microsoft

dostum öncelikle bezmi alemin cemaatle ilgisi yok.

:D Akpli belediye başkanının kızı orada okuyor sanırım bana öyle bahsetmişti ama kız pardösülü felan ama gayet sportif di voleybolcuydu belki onun için yazmıştır ama cemaat dedi diye hatırlıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: billgates-microsoft

dostum öncelikle bezmi alemin cemaatle ilgisi yok.

:D Akpli belediye başkanının kızı orada okuyor sanırım bana öyle bahsetmişti ama kız pardösülü felan ama gayet sportif di voleybolcuydu belki onun için yazmıştır ama cemaat dedi diye hatırlıyorum

yok dostum ben de femdeydim adam bana bezmialem bizim değil yazma dedi.
  • Bahçeşehir yüzde 50 burslu kaçla kapatır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Bahçeşehir yüzde 50 burslu kaçla kapatır?

ilk 4 binde geniş kapsamla ilk 10 binde ama yeni açıldı bilmiyorum
  • bahçeşehir bu sene tıpta sadece burslu alıyor diye biliyorum ve muhtemelen 1500lerde falan kapatır en kötü

edit : yanlış bi haber okumuşum sanırım ama yine de 10binlerde kapatır çok net sükse yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ksezen59 -- 19 Temmuz 2013; 4:35:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.