Şimdi Ara

bahçeşehir nasıl bir üniversite?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada tam burslu bilgisayar müh. yazmayı düşünüyorum okuyan varsa anlatabilir mi nasıl bir üniversitedir burası?
    yani bilirsiniz özel üniversiteler çok reklam yapar ben gerçekleri iyisiyle kötüsüyle öğrenmek istiyorum.mesela sosyal ortamı nasıl çok züppe insanlar var mı?
    (zengin olmaları benim için sorun değil züppelik problem)bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

burada tam burslu bilgisayar müh. yazmayı düşünüyorum okuyan varsa anlatabilir mi nasıl bir üniversitedir burası?
    yani bilirsiniz özel üniversiteler çok reklam yapar ben gerçekleri iyisiyle kötüsüyle öğrenmek istiyorum.mesela sosyal ortamı nasıl çok züppe insanlar var mı?
    (zengin olmaları benim için sorun değil züppelik problem)bilgi verirseniz sevinirim

Duyduğum tek şey çok fazla zengin insan olduğu , zengin insan da burslulara nasıl bakar bilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

quote:

burada tam burslu bilgisayar müh. yazmayı düşünüyorum okuyan varsa anlatabilir mi nasıl bir üniversitedir burası?

Duyduğum tek şey çok fazla zengin insan olduğu , zengin insan da burslulara nasıl bakar bilirsin.

aptal olmasınlar da geçinirim bir şekilde.yoksa bende diğer bursluları bulurum fakir fakir dolaşırız

• quote:

quote:

quote:

aptal olmasınlar da geçinirim bir şekilde.yoksa bende diğer bursluları bulurum fakir fakir dolaşırız

İnsan olsun cebi önemli değil be kardeş :)

• aynen
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 200 binden 300 binden 400 binden adamlar da geliyor bahçeşehire.Tabiki senin zeka seviyene denk olmayan insanlar çok olacaktır.Bir de ekşide okumuştum galiba.Bazı öğrenciler şikayetmiş çok mal var diye.Ama şöyle iyi tarafını da düşünebilirsin.Çok fazla çalışkan olmaması senin fakülteyi 1.lik 2.likle bitirmeni sağlayabilir ki o dereceyle bitirenlerin yurtdışına gidişinde iyi fırsatlar sunuyor bahçeşehir.

• Başka bir alternatifin varsa hiç durma.

Ama neticede x üniversitesi nasıldır sorusunun yanıtı kişiye, kişinin seçeneklerine ve beklentilerine göre değişir. Son çare üniversitelerden diyorum ben tabii ki daha da kötüleri vardır ama daha iyi bir seçeneğin varsa... burs olmasına kanma yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw bu okulda sadece zengin mallar yokya illa akıllı adamlar çıkacak onlarla takilirsin. Ayrıca tam burslu okuyan adam. Zengin bi züppeye eziliyorsa o tam bursu haketmemistir

• türkiyenin en güzel üniversitelerden biri ama gerçekten zengin insanlar var onların arasın da barınmak mesele olabilir.
  • Peki size bir soru benim aklımda hep bilgisayar var ıtü de imalat veya kimya muhendisligine girsem oradan ıtü bilgisayara gecmek için uğrassam yapabilir miyim yoksa böyle dolaylı yoldan uğraşmak yerine direk bahcesehire mi gideyim?
    Dün bahçeşehir in tanıtımına gittim cok sıcak karşıladılar pek kendini begenmislikleri yok gibiydi kafam cok karışık açıkçası
  • yeri güzel ama kampüsten çok şikayet eden var eğitimi bilmiyorum ama
  • Su zengin insanlari neden cok takiyorsunuz onlarda insan yani onemli olan insanin karakteri fakir insaninda karakteri bozuk olabiliyor kafa dengine gore arkadas bulmaya calisirsin ayrica senle beraber ayni bolumde 120 kiside burslu olacak. Cok takiyorsan onlarla takilirsin.

• Bu konuyu bende merak ediyorum bosu bosuna gitmis olmayalim egitimi nasildir? Arkadasim bosuna gitme bi sey ogrenemiyceksin adam gibi dedi kendisi okan istiyo suanda. Bilgisi olan varsa aydinlatabilir mi bizi

• şu zenginleri bi de biz görsek
  • bu zenginler bizi ezer mi korkusu hep pis yedili tarzı gerzek diziler yüzünden zihinlerde yer etti herhalde. ben bahşehir üniversitesinin eğitimini vs. bilemiyorum fakat lokasyon itibariyle resmen dibimi düşüren bir üniversitedir. boğaza nazır bir okulda okumak çok güzel bi duygu olsa gerek. tam burslu okumak gibi bir şansınız varsa kaçırmayın sizin yerinize ben üzülürüm :D eminim kafanıza göre insanlar bulursunuz. kısaca öğrencilik hayatınız boyunca bütün imkanlarını sömürün ne diyeyim :)
  • valla sizi bilemem de tanıdığım birsürü zengin insan var hepsi de bahçeşehir de okuyor. Adam zaten beşiktaşta oturuyor altın da audi q 7 her sene arabayı değiştirir. Görmüyorsan etrafa bakmıyorsun demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 13 Temmuz 2013; 13:16:40 >
  • tamam öyle çok var da aralarında barınmak niye mesele olsun onlar da senin benim gibi insan çoğu en azından
  • BEŞİKTAŞ KAMPUSUNU ÇOK BEĞENDİM BEN CİDDEN İNSANIN KAMPUSTEN AYRILASI GELMİYOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.