Şimdi Ara

Bahçeşehir mi İTÜ mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahçeşehir üniversitesinde bazı şeyler duyuyorum son zamanlar işte develet ünisi daha iyidir bahçeşehirde zengin zübbeler olum gitme oraya felan.Aslında benim amacım bir oyun programcısı olmak bunun içinde İTÜ bilg. müh. okumayı düşündüm ve haliylede it gibi çalıştım.Faka bahçeşehirde oyun labarutuarının açıldıgını duyunca kararsız kaldım.Hedefim ve amacımı söledim sizce ne yapmalıyım ?

• Tabiki İTÜ. kıyaslanmaz bile
  • bana sorarsan üstteki arkadaşın dediği gibi kesinlikle İTÜ derdim hatta hala aynısını derim. Bahçeşehir son zamanlarda atılım yapan bi üniversite. bizzat laboratuvara gidip gerekli bilgiyi alabilirsin hatta bir gününü orda geçirmek için hocalardan rica edebilirsin böyle böyle diye. bence en net kararı böyle verirsin hem içinde de kalmkış olmaz ;)
  • ben gittim gezdim bahçeşehiri de itü yü de. Bildiğim kadarıyla Bahçeşehirin oyun lab.i diye birşey söz konusu değil samsungun açmış olduğu bi lab var ve içi tamamen samsung pc tablet vb teknolojik ürünlerle dolu. Orada hazırladığın bi app.i hemen anında orda pazarlayabiliyorsun. Bu gerçekten büyük bir avantaj fakat mühendislik teknik ünide okunur bence. Itüyüde gezdim ordaki öğrenci kalitesiyle bahçeşehir deki arasında dağlar kadar fark var (söz meclisten dışarı) bahçeşehirdekiler daha rahat okumak için okuyorlarmiş gibi bir havaları var. Araştıran kendini geliştiren öğrenci bahçeşehirde zor bulunurken itüde okumak için okuyan öğrenci zor bulunur. Bana sorarsan mühendislik teknik ünide okunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim :) .Zaten bende sizler gibi düşünüyodum sadece emin olmak için sorayım dedim.Konuyla alakası yok ama Biz Türklerin kafasında artık şöle bişiy oluşmuş:Oyun yapmak istiyorum derseniz hep suçlu duruma düşüyoruz nedense gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda bir sürü kişi açmış oyun nasıl yapılır ve hep cevap aynı ''Büyüde gel''.Belki biz Türk milleti olarak onları bu mesajları göndermeyip onları motive edecek mesajlar gönderseydik şu anda bir Cevat Yerlimiz daha çıkabilirdi kim bilir :) .Ama dediğim gibi önyargılarımızdan kurtulmamızın zamanı geldi.Beni dinlediginiz için teşekkürler...
  • NooBeep N kullanıcısına yanıt
    Konuyu yeniden dirilticem ama :) haklisiniz suan bi oyun tanesi 300 liradan satiliyor gunluk telefondan binler geliyor Sadece populer bir oyun olursa milyonlar az kalıyor :)

Suan hangi unide okuyorsunuz ? Itu bilgidayar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Bilgisayar mı? Şimdiden geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden böyle dediniz? Açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanselte

Neden böyle dediniz? Açıklar mısınız?

Dün bir konuda anlatmıştım ama silindi galiba. Zar zor geçilen dersler, yetiştirilemeyen ödevler, girilmeyen notlar gibi örnekler verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

İTÜ Bilgisayar mı? Şimdiden geçmiş olsun.

Kalburüstü üniversitelerin tüm mühendislikleri zor. EE ve makina, bilgisayar mühendisliği ile kıyaslanmaz bile.

Bu arada bahçeşehirle itü'yü kıyaslamak çok saçma olmuş. Bir üniversiteyi iyi yapan sadece hocaları ve imkanları değil, öğrencileridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 2 Ocak 2016; 14:01:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buck Fuddy kullanıcısına yanıt
    Öğrencileri fazla mı zorluyorlar?
  • ozanselte kullanıcısına yanıt
    Gerekli gereksiz her şey için zorluyorlar. Gereksiz zorlamak ne yazık ki biraz daha ağır basıyor. %60'a %40 denilebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.