Şimdi Ara

[Bahçelievler/Ankara] Mocaco Coffee 1 latte alana 1 bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sosyal medyada gezerken denk geldim. 15 Ocak 2017'ye kadar 1 latte alana 1 bedava olduğu şeklinde bir kampanya paylaşmışlar. Facebook'tan teklif alınarak kullanılabiliyormuş.

https://www.facebook.com/mocacocoffee/posts/1199147980123044

Mocaco Coffee eskiden beri sürekli gittiğimiz bir yer, çoğu zincir kahveciye göre oldukça kaliteli ürünleri oluyor. Fiyatlara bindirim yapmadan böyle bir kampanya yapmaları değerlendirilebilir. Yolu düşenler olursa paylaşmak istedim.

Konumu sayfalarında da yer alıyor ama kısaca yazmak gerekirse, Bahçelievler 3. Caddede, Beşevler istasyonundan yürüme mesafesinde.

• Tesekkurler. Ancak latte ne kadar?
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    İsmi mokoko yer bahçeli olunca var fiyatı sen düşün :)
  • Kalitesi gayet iyidir Mocaco'nun, tasarımı ve canlı müzikleri de çok ayrı bir şeydir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bahçeli'de sıradan bir mekanda dandik bi kahve içeceğinize 1 2 tl fazla verip en azından zevk alarak bir şeyler içebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütlü kahvenin adi da latte oldu
  • 5 lira ise normal
  • en az 8-9 dur benden demesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Latte 7.5 TL, böyle bir yer için latte başına 3.75 TL uygun olduğunu düşünüyorum. Birçok yerdeki çay fiyatına denk geliyor.
  • Son gün 15 Ocak
  • Normalde de indirim olmasa da tam bir f/p yeri olan biyer. Onun dışında mekanın ambiyansı konsepti harika özellikle yılbaşı gibi özel günlere kat kat güzel oluyor. Sevgili veya yakın arkadaş cevrenle gidebileceğin çok gürültüsü olmayan romantik samimi bir konsepte sahip yer. Geceleri de canlı müzik oluyor ki müzik kalitesi genelde türkiyede değer görmeyen alternatif bip akustik sofar türevi tadında oluyor.
  • Çok yavaş ilerliyor acayip sinirlendim, kufur etcem o derece.

Asiri ergen kizlar var bagirarak konusuyorlar, rahatsiz edici kafam şişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.