Şimdi Ara

BAHÇEDE MÜDÜRDEN YUMRUK YEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okula gittik, herkes gibi boş boş bekliyorduk lisenin bahçesinde. Sonra müdür konuşma yapıcam dedi, durup dururken bir anda hiddetlendi ve şimdi beni dinleyin !! diye bağırdı. Ben ise fazla aldırmadım çünkü kimse dinlemiyordu zaten. Ben de arkadaşla konuşmaya devam ettim
    Sonra bi anda gözünü bana doğru kestirdi ve parmağıyla beni işaret ederek "gel gel, sen oğlum sen gel buraya bi" dedi. ben ilk anlamadım, "hocam ben mi?" falan diyordum titreyerek. "evet, sen" dedi ve müdür yardımcısı beni yukarı çıkardı. herkesin ortasında konuşma yaparken bi anda müdürün yanında buldum kendimi.
    Sonra hoca "sen niye konuşuyorsun oğlum.. ilk günden başladınız mı lan hemen. siz kimsiniz ki ulannn" diye bağırdı, kendinden geçti ve suratıma bir yumruk attı. ben de kendimi kaybettim o an, hemen ordan aşağı indim ve koşarak eve geldim. burnum kanıyodu daha demin zar zor durdurdum. anneme de "çocukla kavga ettik, önemli bişey yok" dedim. şimdi, yarın okula nasıl gitmeliyim beyler bi öneriniz var mı? disipline falan verirler mi ki?

not: lise sonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 17 Eylül 2012; 11:13:31 >

• Csb
  • sonuna baktım da zindab göremedim okunur mu ? gerçeklik payı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra müdür seni zindana attı...
  • SERİNLETTİN BİRADER
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

sonuna baktım da zindab göremedim okunur mu ? gerçeklik payı var mı ?

Kesinlikle yok . Ben okudum pişmanım şimdi bloklamak için link bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

sonuna baktım da zindab göremedim okunur mu ? gerçeklik payı var mı ?

Hocam ben okudum zindandayım şuan okuma
  • sen neden bahsediyosun. CSB ise git darp raporu al milli eğitim müdürlüğüne git şikayet et. Ya işinden olur ya da bundan sonra sana abi der. CSB değil ise yapcak bir şey yok yarın git elini öp öğretmenin o senin.
    Dn: ne fakirsiniz la benim daha 2 hafta var açılmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heath.Ledger -- 17 Eylül 2012; 11:26:43 >
  • ne yapak hacı inanak mi

• Csb değil ise hiç bir şey olmamış gibi okula git sadece sene sonunu bekle diplomanı al ve ağzını burnunu hunharca dağıt.
  • CSB Bro
  • [1] Casillas ~ [2] Coentrao ~ [3] Pepe ~ [4] Sergio Ramos ~ [6] Khedira ~ [7] Ronaldo ~ [8] Kaká ~

[9] Benzema ~ [10] Mesut Özil ~ [12] Marcelo ~ [13] Adán ~ [14] Xabi Alonso ~

[15] Essien ~ [17] Arbeloa ~ [18] R. Albiol ~ [19] Luka Modrić ~

[20] Higuaín ~ [21] Callejon ~ [22] Di María
  • kesinlike csb değil arkadaşlar adam hatta ben eve giderken hala bununla alakalı konuşuyordu, yok "ben 20 senelik öğretimci adamım, yok böyle saygısızlık olmaz, aile terbiyesi kalmamış" vs. saydırıyordu. hadi müdürü geçtim arkadaşlara da rezil olduk ya zaten utangacız iyice yerin dibine soktu adam beni resmen.
    neyse son senem. bitiyor, kurtulucam burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

sen neden bahsediyosun. CSB ise git darp raporu al milli eğitim müdürlüğüne git şikayet et. Ya işinden olur ya da bundan sonra sana abi der. CSB değil ise yapcak bir şey yok yarın git elini öp öğretmenin o senin.
    Dn: ne fakirsiniz la benim daha 2 hafta var açılmasına

hatlar karıştı
  • Yav he he , bende müdüre uçan tekme attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

kesinlike csb değil arkadaşlar adam hatta ben eve giderken hala bununla alakalı konuşuyordu, yok "ben 20 senelik öğretimci adamım, yok böyle saygısızlık olmaz, aile terbiyesi kalmamış" vs. saydırıyordu. hadi müdürü geçtim arkadaşlara da rezil olduk ya zaten utangacız iyice yerin dibine soktu adam beni resmen.
    neyse son senem. bitiyor, kurtulucam burdan

Keşke gerçek olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Üstad senin kadar iyi olmasada güldüm ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.