Şimdi Ara

BAHÇE KÖPEĞİ İÇİN ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİNDE HAVLAMA VE KISKANÇLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Öncelikle ırk fetişisti değilim. Yeri geldi nice sokak köpeğine kol kanat gerdim. Lakin bu sefer 70-80 m2 bahçeme alan koruma konusunda yetkin ve eğitim alabilecek bir köpek bakıyorum. bahçemde özellikle yaz ayları eş-dost, komşu, küçük çocuk gelebildiği için dogo, akita veya rott düşünmedim. Dobermanları severim ama yine aynı sebepten eledim. Açıkçası kendimi de dogo, rott ve doberman için yetkin hissetmiyorum. Haftanın 5 günü mesai ve ancak akşam saatleri sonrası ilgilenebileceğim. Cane corso araştırdım lakin karşılaştığım örnekler çok fazla sağlık sorunları olduğunu düşündürdü. Aklımdaki alternatifler alman çoban köeği, black russian terrier ve giant schnauzer. aslında alman çoban köpeği çok uygun ama komşuların havlama sesinden rahatsız olabilir. ev şehir merkezinde ve komşular geneli yaşlı insanlar. giant schnauzer ise hiç denk gelmedim. Bulabileceğimi sanmıyorum. Alman çoban köpeği sokaktan her geçene havlar mı? eğitim ile tehlikeli drumular hariç havlamasını nasıl asgariye indirebilirim. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    Bir de Alman çoban köpeklerinin sahiplerine karşı çok kıskanç olduğunu duydum. aileye sonradan katılan ve ilgimizin her daim üzerinde olacağı bebeğe karşı bir kıskançlık geliştirir mi?

    Bir de köpek çiftliklerinden başka alternatif görünmüyor. Köpek çiftlikleri güvenilir mi ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petbulmaca -- 9 Aralık 2017; 16:37:0 >







  • Doberman ile Alman kurdu arasında seçim yapmanız lazım.
    Eğer yaşadığınız yer kışları çok soğuk değilde mutlaka tercihiniz doberman olmalı. Tabi kendi fikrim.
    Bu arada iki köpekte çok sağlam eğitim alabilir sizin elinizde bu.
    Bence almışken 2 tane alın derim birbirleri ile dilediği gibi oynarlar. Siz sonuçta aksam gelicekseniz köpeğin bütün odak noktası dışarısı olucak ve halıyle havlıcak. Havlamak köpekler için son derece doğal bir eylemdir.
    Ama bahçeli evde köpek bakmak çok güzel birşey. Zamanında bahçemde Alabayım vardı. Yan villaya hırsız girmişti, bizimkide zinciri kırıp hırsıza girmişti :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.