Şimdi Ara

Bahçe için Pickup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar haftasonları bahçeye gidebileceğim bir araç bakıyorum. En mantıklısı skoda pick-up lar gibi duruyor. 6-7 civarı düşünüyorum. Sorum bu araçlar hangi yılda üretime son verdi? Kullanan arakdaşların tavsiyeleri ne olur? Kabinsiz düşünüyorum bu fiyatı düşürür değil mi?

• hangi yılda tam bilmiyorum ama çok eski bi zamanda değil ,sanırım, 2000 2001 yılları arasında üretime son verdi

skoda 1993 den sonra üretimi vw ye geçti zaten
    biz pick-up değilde favorit vardı bizde 93 model, eski tabi biraz ama sağlam arabaydi
    bence güzel araba çekinme,
    diğer arkadasların yorumu nasıl olacak bakalım...
  • Hocam uzakdoğu yapımı olanlardan tercih edersen daha iyi olur kanımca.. Mitsubishi L200;Isuzu bulabilirsin sanıyorum o paralara...
  • Bence de en iyisi Skodadır ama nasıl bir yere gideceğinize bağlı Skoda öyle her yere girmez. 99 Skoda var bizde sorduğunuz soruları yanıtlarım

Yakıt olarak LPG takarsınız 150 yakar maksimum. Kabinsiz almak fiyatı düşürürü tabiki ama kışın içine birşeyler koyacaksanız kabinli almanızı tavsiye ederim.
  • Merhabalar, kabin işimize hemen hemen hiç yaramayacak. Zira kışın bahçede pek işimiz olmuyor. Peki kabinin çıkartılıp açık kasa şeklinde kullanma durumu var mı? Yani kabin rahat bir şekilde çıkartılabiliyor mu? Lpg li olma şartı da yok aslında zira köye kadar binek arabamla gidecem köyde pick upı kullanacam ve çok km de yapmayacam. Bana sorun çıkarmasın bahçede filan kalmayım eşyaları ( kasa, tırpan, çapa vb ) götürsün yeter.
    glx olanları var piyasada mesela bunlar ne anlam ifade ediyor? 1.3i var 1.3 var arada ne fark var? Bir de Konya'da çok yaygın olduğunu gördüm. Konya'da oturan bir arkadaş yardım ederse sevinirim.
    Teşekkürler herkese
  • PİCK UP LARI BİLMİYORUM AMA
    FAVORİTLERDE
    L VARDI LX VARDI VE GLX VARDİ
    AMA GLX İN EN İİ ODUĞUNU BİLİYORUM
  • Pm de konuşmuştuk ama buraya da yazayım. Bence siz 99 1.3 alın i olanlar enjeksiyonlu sanırım. Tüp taktırın zaten tüpü altta stepnenin olduğu yere takıyorlar. Tüpsüz 200-250 civarı yakar. Glx varmı biliyorum bizimki 1.3. Pickup diye geçiyor. Pickup larda Glx olup olmadığını bilmiyorum. Ama dediğim gibi üste takılan kasa sökülebiliyor. Portatif olduğu için bence almanızda fayda var. Birgün hiç olmadık bir yerde lazım olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 i enjeksiyonludur diğeri normal..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.