Şimdi Ara

Bahar ve polen alerjisi sezonu açıldı hayırlı olsun (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
9
Favori
18.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • niye kriz geçirdigimi buldum. benim laktoza alerjim varmış. ben 1 aydır eliminasyon diyeti yapıyordum ve 1 aydır hiç laktoz tüketmediğim için vücut fazla duyarlılık kazanmış.

    bence laktoz gibi duyarlı olduğum besinleri bulursam alerjim iyileşecek. mesela redditte insanlar paleo diyeti yaptıktan sonra alerjilerinin geçtiğini söylüyor. denemek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paleo diyeti hakkında en ufak bir bilgim yok,araştıracağım,belki onca yıldan sonra bir fayda görürüz.....
  • Hocam 34 yaşındayım belki 8 yaşımdan beri çekiyorum. Benim de Çimen yabani ot çavdar vs var. O ilaçlar hep uyku yapıyor aksiyle karşılaşmadım. 30 a kadar göz kaşınması kanlanması hapşırık tıkanıklık oluyorken; 30 dan sonra astıma çevirdi. Astım çok fena . Şu ot sezonu bitse de geçse diye bakıyorum. Oğlum var 5 yaşında onda da başladı aynı şeyler .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam sadece paleotik çağda mağara adamlarının yediği besinler yeniyor diyette. hipoteze göre alışık olduğumuz besinleri yersek alerjimiz ortadan kalacak. özellikle fındık bu diyette kilit nokta. kalori ihtiyacı için günde 100 gram falan tüketmek gerekiyor. glutenli hiçbir besin yok. pirinç yok. bağırsağı yoran baklagiller yok. yine leblebi yok fıstık yok. süt ve süt ürünleri yok. şeker yok.

    et var yumurta var sebze meyve var.

    ben yapıyorum şu an. desmontu 2 günde 1 içmeye başladım. normalde bi gün içmezsem öbür gün öğlen hemen akmaya başlardı burnum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazmıştım daha önce. Ramazan bayramından sonra gün verdiler ama işyeri yoğunluğu nedeniyle izin alıp gidemedim ameliyata. Tabi tıkanıklıkta tam gaz devam :) Sümkürmeyince de nefes alamıyorum. Dün ilginç bişey oldu. Elimle sağ burnumun içine dokunduğumda yumuşak bir doku hissettim. Sümkürmek istediğimde komple tıkanmıştı. Acaba bu içerdeki büyüyen et parçası aşağıya mı indi? Doktora randevu baktım ama en yakın ayın 20 sinde var. Ne yapsam bilmiyorum şimdi.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.