Şimdi Ara

bahar şenliğinde stand açmayı düşünüyorum(bitti.sonuç içerde))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2014)
Giriş
  • arkadaşlar bahar şenliklerinde arkadaşlarım kuru yemiş meşrubat vs. stand kuracaklar bende onların önünde tezgahda birşeyler satmayı planlıyorum pahalı olmayan ve dikkat çekici birşey arıyoruım pek bişey dikkatimi çekmedi fizkirlerinizi ala bilirmiyim?

karar:

quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

arkadaşlar kararımı verdim patlamış mısır yapıp satacam (1tl ye) orda yapacamki kokusu milletin canını cektirsin diye:
    şokta yarım kilo patlatılacak mısır 1,90 tl ve kese kağıtlarına koyaçağım yarım kiloluk kese kağıtlar var kilosu 5 tl yarım kilo kese kağıdı alsam bayağı bi idare eder yarım kiloluk mısırpaketinden 25 tane çıkacağını varsayarsak sattığım kese başı 70 kuruş kar kalıyor (mısır , kese kağıdı vs. düşünce)

bardak mısır yapıp satmayı planlıyorum migrosta 3lü 250 ml lik mısır 4,45 ve ben bir tanesinden(250mlden) 2 kauçuk bardak çıkacağını ve bardağınıda 3 tl talep olmazsa 2,5tlden den satmayı , giderleri çıkınca bardak başına(2,5den hesaplarsak) 1,30 tl kalıyor.

ve daha henüz satıcısını bulamadığım pamuk şekerci den şeker alıp 1 veya 1,5 tlden satmayı düşünüyorum düşünceme göre 0,75 liraya alsam 75 kr bana kalır (1,5tlye satarsam) 50 kr a alırsam da 1,5e satarım

sizce nasıl ?

quote:

bahar şenlikleri serüveni de sona erdi (40 tl sermaye)

ilk gün patlamış mısır ve bardak mısır sattım nakit olarak cebimdeki para 80 tl ydi(yiyip içtiğim hariç)

ikinci gün bardak mısır, patlamış mısır ve sacda tavuk sote sattım cebimdeki para 110 tl (yediğim içtiğim hariç)

üçüncü gün migrosta dondurulmuş mısır kalmadığından ve başka bir yerde de dondurulmuş mısır olmadığından o işe son verdim tencerem de kalan 7 bardak mısırı sattım ve patlamış mısır , bardakta puding sattım yaklaşık bi 60 tl de o gün kazandım

bugün ise hiç kimseler yoktu gittim konserleri dinledim sonrada sıkılıp tezgahı toplayıp geldim.

iyi yiyip içtim alkolünden günde 2 paket sigarasına dürüm vs. toplamda cebimde 120 tl kaldı onunlada borçlarım vardı omu ödedim ve bugünde kalan parayı çarçur ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 12 Haziran 2010; 20:45:41 >

•  bahar şenliğinde stand açmayı düşünüyorum(bitti.sonuç içerde))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

güzel fikir başka ?
  • yukarı
  • Bence patlamış mısır da olabilir..!
  • Onlara hitap et eskilerden bir şeyler sat adı da nostalji standı olsun.

Çikolata Cino
    Sakız sulugöz
    Esi Tikveşli içeceği vardı ondan.
    Tadella 2000 gibi şeyler bir sürü çıkar böyle şey.
  • Turşu suyu olabilir mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patlamış mısırı bende düşünüyorum pamuk şekerle birlikte

@ogunNnN : cino, patlayan şeker ve sulugözü nerden bulabilirim ?
  • Zaten üniversitedeysen sevgililer çoktur üzerinde seni seviyorum yazan balonlardan alabilirsin..

Tam çocuk standı oldu :D:d Pamuk şeker,patlamış mısır birde elma şekeri koysan tamamdır.
  • midye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

midye

yalnız kafkastayım (kars)
  • pardon :)
  • Geç onları geç onlar hiçbirşeye yaramaz. dondurma, köfte ekmek, su vb şeyler yapıp iyi paralar kazanabilirsin.
  • Bişey satmayın gerek yok. Saü'yü perşembe pazarına çevirmişlerdi envai çeşit malzeme vardı.
  • Kondom Satabilirsin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doit -- 2 Haziran 2010; 21:31:04 >
  • Macun sat.
  • kokoreçe ne dersin?
  • ya güzel şeyler geliyor öneriler arasında aslında, köfte fln ola bilir de uğraşmak gerek ki etkisisz elemanın da dediği gibi envai çeşit yiyecek olacağını düşünüyorum o yüzden şöyle alınıp kullanılası (ancak prezervatif kadar da uç olmayan)bişeyler daha iyi olur gibime geliyor bu yönde fikirler ?
  • arkadaşlar kararımı verdim patlamış mısır yapıp satacam (1tl ye) orda yapacamki kokusu milletin canını cektirsin diye:
    şokta yarım kilo patlatılacak mısır 1,90 tl ve kese kağıtlarına koyaçağım yarım kiloluk kese kağıtlar var kilosu 5 tl yarım kilo kese kağıdı alsam bayağı bi idare eder yarım kiloluk mısırpaketinden 25 tane çıkacağını varsayarsak sattığım kese başı 70 kuruş kar kalıyor (mısır , kese kağıdı vs. düşünce)

bardak mısır yapıp satmayı planlıyorum migrosta 3lü 250 ml lik mısır 4,45 ve ben bir tanesinden(250mlden) 2 kauçuk bardak çıkacağını ve bardağınıda 3 tl talep olmazsa 2,5tlden den satmayı , giderleri çıkınca bardak başına(2,5den hesaplarsak) 1,30 tl kalıyor.

ve daha henüz satıcısını bulamadığım pamuk şekerci den şeker alıp 1 veya 1,5 tlden satmayı düşünüyorum düşünceme göre 0,75 liraya alsam 75 kr bana kalır (1,5tlye satarsam) 50 kr a alırsam da 1,5e satarım

sizce nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

arkadaşlar kararımı verdim patlamış mısır yapıp satacam (1tl ye) orda yapacamki kokusu milletin canını cektirsin diye:

sizce nasıl ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.