Şimdi Ara

Bahar Alerjisii yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahara alerjim var yani polen, toz falan bunlar beni mahvediyor bogazim kasiniyor, burnum akiyor ve kasiniyor, gozlerim kasiniyor sulaniyor ve cok hapsiriyorum. Bahar bitene kadar evden cikmamaya karar verdim ama evde toz oldugu icin de cok kotuyum su an. Burun kasintisi ve akmasi var su anda. Evde deneybilecegim bir yontem var mi acaba? Doktora gitmeyi dusunmuyorum surekli hap veriyorlar fayda etmiyor resmen igne vurdurmak lazim kendime o derece kotuyum... Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xyzal ,zyrtec , aerius haplarından birini kullanıp bütün gün yatacaksın
  • Bir çözüm bulabilirsen banada haber veresin. bende de aynı belirtiler var denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperium

Bir çözüm bulabilirsen banada haber veresin. bende de aynı belirtiler var denilebilir.

Alerji varken evde ne yapılabilir şunları denedim az da olsa biraz azaldı:

Buruna su çekmek hafifçe, yüzünü yıkamak.
    Yemek, meyve vb. şeyler yemek..

• bendede aynı sorunlar var bende oluyorum diyebilirim bahar aylarında sunun cozumunu bi turlu bulamadım ya :(
  • Bendede var beyler, kesinlikle doktora gidin. Ben 2 sene önce gittim. Burun spreyi ve hap verdi hapi kullanmiyorum. Spreyi sabah ve aksam kullaniyorum her gün sadece bahar ve yaz aylarinda. Allah razi olsun o doktordan sanki hic alerjim yokmus gibi hayatima devam ediyorum. Belkide benimki çok aşırı değildir, bilemiyorum ama aynı belirtileri bende çok fazla yaşadım. Spreyin ismi Nasacort AQ Nazal Sprey 55 mikrogram/doz 120 ölçülü olanından. Tabiki siz doktorunuza gidin belki o daha farkli bir ilaç verebilir.

• İliadin kırmızı paket burun spreyi tavsiye ederim aşırı şekilde burnu açıyor ve rahatlatıyor. Ama bir zaman sonra vücuda bağımlılık yapıyor uyarmadı demeyin :) Yani sprey olmadan burnunuz açılmıyor :) + ciğerinizde soğuyabilir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goz icin patanol burun icin nasonex ve hap olarak rupafin al. Eczaneden nasil kullanacagini anlatirlar. Ayni dertten muzdaribim. Bunlar cok iyi geliyor.

• İzlemeni öneririm

http://youtube.com/watch?v=EdZCjnalgvY

• Yıllardır her mayis bende de aynisi olur hitrizin ilacini al geciriyo

• xyzal kullan kardeş çok iyi geliyor alerjiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.