Şimdi Ara

Bağlı Hoparlör veya Kulaklık Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü drive yüklü ve güncel sorun donanımsal mıdır?başlıkta dediğim gibi ''Bağlı Hoparlör veya Kulaklık Yok'' bu yazıyor sağ alt köşede ne yapmam lazım?teşekkürler...

• Dizüstü mü? Masaüstü mü? Hoparlör ya da kulaklığınızı farklı bir USB portuna takar mısınız? USB port çoklayıcı kullanıyorsanız, sistemle irtibatını kesin ve sadece sorunlu cihazı kasanızın arkasındaki USB portlarına takın.

Bunun haricinde, yazılımsal bir değişiklik sebebiyet verebileceği için ''Sistem Geri Yükleme'' hizmetini kullanın, ve sorunu yaşamadığınız bir tarihe atayın.

Sorun devam ediyorsa, aygıtı farklı bir sisteme takın ve sürücülerini kurarak test edin.

İyi günler.
  • cevabınız için teşekkürler....
    masaüstü kullanıyorum driverlar güncel yazılımsal birşey olduğunu düşünmüyorum.ayrıca farklı usb portlarına taktım hoparlörü ama maalesef yine masaüstü sağ alt tarafta ''bağlı hoplarlör veya aygıt yok'' yazısı çıkıyor.aslında kasayı ram sorunu yüzünden teknik servise verdim ram sorunu çözüldü fakat bu seferde ses sorunu çıktı
  • şimdi sistem geri yüklşemeyi yaptuım ama sorun hala devam ediyor
  • Başka bir cihazda hoparlör ya da kulaklığınız hangi aygıt sorunluysa takıp, sürücülerini kurabilir misiniz? Aygıtta sorun bulunma ihtimali var.
  • kasay açıp içini biraz kurcaladım sorun düzeldi ilginizi için teşekkürle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.