Şimdi Ara

Bağlantım 10saniyede bir kopuyor. Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağlantım abartmıyorum 10saniyede gidiyor. Ama modemin adsl ve internet ışıkları sönmüyor. Ağ bağlantısını devre dışı bırak, etkinleştir deyince hemen geri geliyor. Sorun pc demi yardım lütfennnnn

Xfire ve Msnlerde hiçbir sorun olmuyor fakat internette dolaşamıyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylant09 -- 8 Temmuz 2012; 21:44:10 >

• Başka bir ethernet kablosu varsa onunla deneyin. Eğer değişen bir şey yoksa büyük ihtimalle sorun bilgisayarınızda. Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Eğer durum düzelmediyse virüs bulaşmış olabilir.
  • teşekkürler. dediklerinizi denemiştim. Bu sorun neredeyse 1aydır var. Artık tak etti canıma lütfen yardım etsin biri
  • Bilgisayarınıza format atın en temizi.. Sorun ağ bağdaştırıcı driverından kaynaklanıyor olabilir. Tekrar yüklemeyi deneyin.
  • Bana kalırsa sorun internette.Modemin içine girip değerleri paylaşabilir misiniz? Çünkü modeme giden kablolarda herhangi bir kırıklık veya yerine tam oturmama gibi durumlarda hattın gücü azalıyor.Bu durum benimde başıma gelmişti kablolarla oynayarak sorunu mu halletmiştim.
  • Donanımhaber'in TTNET destek sayfasasından yazınca, aynı gün yanıt veriyorlar. İlk defa takdir ettim.
  • ooooo çok basit bu sorunun cevabı telefon kablosu alacaksın yeni :) çokk geldi başıma bu olay format attım,modemi değiştirdim hep hat kopuyordu meğerse evdeki tel kablosu çıkışından (splitterdan sonra ki)modeme kadar gelen kablodanmış olay 3-4 metre lik yeni tel kablosu aldım her iki ucunada hat soketlerinden taktırdım bir elektrikcide hiç sorun kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 10 Temmuz 2012; 5:39:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalniz arkadas modeminin DSL isiklarinin sonmedigini soylemis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

ooooo çok basit bu sorunun cevabı telefon kablosu alacaksın yeni :) çokk geldi başıma bu olay format attım,modemi değiştirdim hep hat kopuyordu meğerse evdeki tel kablosu çıkışından (splitterdan sonra ki)modeme kadar gelen kablodanmış olay 3-4 metre lik yeni tel kablosu aldım her iki ucunada hat soketlerinden taktırdım bir elektrikcide hiç sorun kalmadı :)

Dediğim gibi adsl ve internet ışıkları sönmüyor hiç. Yani net var. Msn dede bir sorun olmuyorr fakat internet sayfalarında oluyor sorun. mozilla, opera, chrome hepsi aynı
  • Kullandığınız DNS nedir, sunuculara birkaç kez ping atıp sürekli cevap verip vermediklerine bakın ve farklı bir DNS sunucusu ile deneyin.
    Ethernet ile bağlanıyorsanız da kablonun sağlam olup olmadığını girişlerinde bir kırık kopuk parça olup olmadığını kontrol edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.