Şimdi Ara

Modem ping sorunu(istek zaman aşımına uğradı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bende sony vaio vardı laptop fakat abim amerkiya gidince yanına aldı o güzrlim pc yi banada toshiba satellite m45 kaldı sorun ne derseniz aldığım gün bişey farkettim netin sürekli koptugunu öteki bilgisayarda olmuodu bu olay sonra cmd'ye pingwww.google.com -t yazdım baktım yaklaşık ortalama 1 sayfada ard arda 2 kere yada nadir 3 kere istek zaman aşımına uğradı geliyor yüksek bi ihtimal gene dışarıya giden telefon kablosunda yamadan dolayı oksitlenme olur ama yama oldugunu hiç sanmıom geçene degiştirmişte peder (*moden wirless çalışıo 20-25m uzaklık + duvar) fakat bişeyden şüphelendim çok şaçma olabilir ama bu olay bilgisayarın kendisinden kaynaklanaa bilirmi? bişey engelliye bilirmi bu olay hangi durumlarda meydana gelir nasıl giderilir bir yardımcı olursanız sevinirim...
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

• pcnin kendisinden de kaynaklanabilir, engelleyne bi program varmı yada görev yöneticisine bak , acayip isimde çalışan exler , birde kabloyla bağlan aynı cihazda öle dene , virüs yada benzeri hata spy falan olabilir, cihazın wireleside sorun yaratıo olabilir, mdemdede sorun olmş olabilir, bunları tek tek denemek lazım
  • up up up up up?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.