Bildirim
Bağlantı sorunum var, çözümü bilenler ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
tekrar install denedin mi? -
1- Admin kullanıcı
2- Anti virüs
3- Modemin güvenlik duvarı
bunlardan birisi değilse sorun, support ticket atman en kolayı olur. -
bu hatayı nerede alıyosun id pw yazdıktan sonra falanmı -
arkadaşa olmuştu başka bi pcdeki (ne alakaysa artık ) lol kısayollarını kopyaladık düzelmişti -
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
arkadaşa olmuştu başka bi pcdeki (ne alakaysa artık ) lol kısayollarını kopyaladık düzelmişti
Patch Atarken clIenti kaparsan dosya kaybi oluyor o yuzdendir
Rads error insanlarin basina gelenleein yuzde80i port kapanmasindan oluyor bunion nedeni yeni modem virus korumasi etc olabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soulme
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
arkadaşa olmuştu başka bi pcdeki (ne alakaysa artık ) lol kısayollarını kopyaladık düzelmişti
Patch Atarken clIenti kaparsan dosya kaybi oluyor o yuzdendir
Rads error insanlarin basina gelenleein yuzde80i port kapanmasindan oluyor bunion nedeni yeni modem virus korumasi etc olabiliyor
biz direkt ağdan kopyala yapıştır yapmıştık
-
^^ -
Yeniden kurmak da bir fayda etmedi, bu sorunu daha önce yaşamış kimse yok mu yani şimdi ? -
evet biraz hortlatmış gibi olucam ama bu konuyu pek bilen yok bnde bugun yabancı forumlarda gezerken çözdüm hatayı beyler acıklıyorum en azından girenlere yardımcı olmus olurum-> league of legends ın kurulu oldugu dizine bakın (mesela : c\program files\league of legends eger bu dizinde türkçe karakter içeren bir dosya varsa ğ ı ü gibi ismini değiştirin klasörün yani ingiliz alfabesi dısında bi ismi olmasın klasörlerin o kdr saatlerce güvenlik duvarlarıyla antivirüslerle ugrastım fakat tek sorunum ı'ymış :D ) kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz1234550
evet biraz hortlatmış gibi olucam ama bu konuyu pek bilen yok bnde bugun yabancı forumlarda gezerken çözdüm hatayı beyler acıklıyorum en azından girenlere yardımcı olmus olurum-> league of legends ın kurulu oldugu dizine bakın (mesela : c\program files\league of legends eger bu dizinde türkçe karakter içeren bir dosya varsa ğ ı ü gibi ismini değiştirin klasörün yani ingiliz alfabesi dısında bi ismi olmasın klasörlerin o kdr saatlerce güvenlik duvarlarıyla antivirüslerle ugrastım fakat tek sorunum ı'ymış :D ) kolay gelsin
Eyvallah.sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı -
dün girdiğim oyuna şu anda giremiyorum. net var ama oyun internet yok hatası veriyor.
klasörlerde türkçe karakter yok ona baktım.
oyunu tekrar yüklemek istemiyorum. çözümü bilen var mı ? -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: 53kenan53
dün girdiğim oyuna şu anda giremiyorum. net var ama oyun internet yok hatası veriyor.
oyunu tekrar yüklemek istemiyorum. çözümü bilen var mı ?
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Abschied
quote:
+1
sende de aynı hata mı oluyor -
quote:
quote:
quote:
+1
sende de aynı hata mı oluyor
league of legends yazısı geliyor sonra rads error diyor dün açılıyordu daha -
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
sende de aynı hata mı oluyor
league of legends yazısı geliyor sonra rads error diyor dün açılıyordu daha
aynen bende de aynı yerde kalıyor
-
Hortlatmış gibi olacagım fakat aynı sorunu yaşıyorum ev değiştirdim modem değişti ondan mı acaba? Yapmam gereken nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X