Şimdi Ara

Baglanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar istanbul atakoydeyim. Modemin isiklari yesil ama nete giris yok. Genel bir sorunmu var? Bilgisi olan varmi? Cagri merkezi 15 dkdir acmiyor. Beklemedim daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az önce dediğiniz sorunun aynısı vardı, sanırım superonline Dns ile ilgili bir çalışmaya başlamış. Dns'yi kaldırıp bağlanmayı denedim ve sorunsuz bağlandım. Eskiden google dns kullanıyordum en bilineni 8.8.8.8 - 8.8.4.4 fakat bununla girmemiyorum artık farklı bir DNS ile sorunsuz giriyorum şuan.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berty

Arkadaslar istanbul atakoydeyim. Modemin isiklari yesil ama nete giris yok. Genel bir sorunmu var? Bilgisi olan varmi? Cagri merkezi 15 dkdir acmiyor. Beklemedim daha fazla.

Alternatifler Yandex dns:77.88.8.8/77.88.8.1
    Open dns:208.67.222.222/208.67.220.220
    Strong vpn:www.strongvpn.cc
    Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • Evet dns miş nedeni. Tesekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S-link baglanti sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.