Şimdi Ara

Bağlantı Portlarınız Açık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır windows uzak masaüsüt bağlantısı,radmin,vnc progrmaları arasında döndüm durudm ama ağ içi sorun yokkken ip adresi ile bir tülü bağlanamadım.modemden portlarımı açtım ama nafile.az önce şu siteden denemeler yaptım ve sonuç hüsran

http://ip-adresim.net/araclar/acik-portlar

sadece 80 portu aç.ık geri kalan herhangi bir port kapalı duurmda.ttnete mail atmıştım daha öcne kontrol edilsin diye bana telekom müdürlüğüne gitmemi söylediler.az önce müşteir hizmetlerini aradım açan olmadı.yarın vakit bulursam telekoma giidp portları açtırmaya çalışacam.yoksa btkya kayıverecem durumu.sizde kontrol eidn.ben 3 modem ve 2 bağlantıda denedim ama nafile.

• port açma kelimesi yanlış kullanımdır, port yönlendirme olur. şimdi sizin yapmanız gereken modem üzerinden wan ip'nizi dışarıdan istek gelecek porta yönlendirmektir.

diyelim wan ip'niz 192.168.2.55
    bu bilgisayara da bir web server kurdunuz.
    modemden 80 portunu bu adrese yönlendirdiniz.
    whatsmyip benzeri sitelerden dış ipnizi öğrendiniz.
    tunnel,anonymouse vs benzeri sitelerden 85.100.200.10:80 şeklinde yazarak erişilip erişilemediğini göreceksiniz.
    erişilemezse güvenlik duvarlarını kapatıp veya özel izinler tanımlayıp deneyin.

bu portları ttnet yönlendiremez, sizin modeminize zaten portlar açık bir şekilde gelir, fakat modem o port aracılığıyla hangi bilgisayara gidilmesi gerektiğini bilemez ve sayfa bulunamıyor mesajı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

port açma kelimesi yanlış kullanımdır, port yönlendirme olur. şimdi sizin yapmanız gereken modem üzerinden wan ip'nizi dışarıdan istek gelecek porta yönlendirmektir.

tunnel,anonymouse vs benzeri sitelerden 85.100.200.10:80 şeklinde yazarak erişilip erişilemediğini göreceksiniz.

bu portları ttnet yönlendiremez, sizin modeminize zaten portlar açık bir şekilde gelir, fakat modem o port aracılığıyla hangi bilgisayara gidilmesi gerektiğini bilemez ve sayfa bulunamıyor mesajı alırsınız.

evet yönlendireme.uzaktan ipmi yazarak arayüze giriyorum ancak vnc gibi rpgoıramalr için port yönlendirdiğim de hiçbir şekidle bağplantı kuramıyorum.çeşitli port deneme sitelerine baktım 21-80 portları hariç hiçbirine ulaşamöadı.arasıra ipden modem arayüzüne de giremiyorum.mümkünse siz deneyebilir msiniz 3389 yada başka bir portu

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

port açma kelimesi yanlış kullanımdır, port yönlendirme olur. şimdi sizin yapmanız gereken modem üzerinden wan ip'nizi dışarıdan istek gelecek porta yönlendirmektir.

evet yönlendireme.uzaktan ipmi yazarak arayüze giriyorum ancak vnc gibi rpgoıramalr için port yönlendirdiğim de hiçbir şekidle bağplantı kuramıyorum.çeşitli port deneme sitelerine baktım 21-80 portları hariç hiçbirine ulaşamöadı.arasıra ipden modem arayüzüne de giremiyorum.mümkünse siz deneyebilir msiniz 3389 yada başka bir portu

şöyle bir durum var yalnız, siz kendi bilgisayarınızdan dışarıdan erişilip erişilemediğinizi tarayıcının adres satırına yazarak öğrenemezsiniz.
    dediğiniz sitelerden öğrenebilmeniz lazım. uTorrent'i dışarıdan yönetebilmek için port açtım, ve bu portu check ettirdim. açık durumda gözüküyor ve tunnel sitelerinden uTorrent'in web arayüzüne erişebiliyorum.

ek: 3389 portunu açıp test ettim, dediğiniz sitelerde açılmamış şeklinde gözüküyor. karşılarına bir web arayüzü gelmeyince açılmamış olarak gözüküyor sanırım. onlara güvenmeyin. karşıdan birisinin bağlanarak test etmesi gerek, veya 2 pc varsa birinden proxy ile bağlantıyı deneyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

şöyle bir durum var yalnız, siz kendi bilgisayarınızdan dışarıdan erişilip erişilemediğinizi tarayıcının adres satırına yazarak öğrenemezsiniz.
    dediğiniz sitelerden öğrenebilmeniz lazım. uTorrent'i dışarıdan yönetebilmek için port açtım, ve bu portu check ettirdim. açık durumda gözüküyor ve tunnel sitelerinden uTorrent'in web arayüzüne erişebiliyorum.

ek: 3389 portunu açıp test ettim, dediğiniz sitelerde açılmamış şeklinde gözüküyor. karşılarına bir web arayüzü gelmeyince açılmamış olarak gözüküyor sanırım. onlara güvenmeyin. karşıdan birisinin bağlanarak test etmesi gerek, veya 2 pc varsa birinden proxy ile bağlantıyı deneyebilirsiniz.

başka pclerden de denedim ancak hiçbir şekilde 3389 uzak kontrolü çalıştıramadım.ayrıca torrent içidne port yönlendiidm ama olmuyor.yarın torrenti bi daha denyeceğim.ilk denememde başarız oldu.modmedendir diyorum gidip modem alacğaım bu sefer gene olmaycak para boşa gidecek.tp link modemde başka bir bağlantıodfa dendim yine aynı.erişilemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem hep açık mı kalmalı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.