Şimdi Ara

bağlantı ayarlarındaki misafir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar crack sitelerinden bylaştığını sandığım bir bağlantı noktası oluştu bu nasıl hallediceğim ayrıca bu konuda anti spy lar mevcutmu iyisi ve bedavası hangisi

• Ad aware ücretsiz ancak ücretsiz versiyonunda real time koruma yok
    Spybot ve / veya Microsoft Antispy her ikisinde de real time koruma mevcut...
  • iyi ama spy bot un güncellemelerini yapılmıyor ta 2004 güncellemesi var tavsiye edin iyi birini
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanaltintas

iyi ama spy bot un güncellemelerini yapılmıyor ta 2004 güncellemesi var tavsiye edin iyi birini

Dikkat etmeden, araştırmadan yazmayalım, 2005 te güncellemeleri var...
  • daha şimdi güncelledim en son olarak bulduğu 2004 güncellemesi ve şimdi güncelleme olmadığından güncelleme bölümü yanmıyor yani dikkat ettim
  • ayrıca ağ bağlantılarındaki bu bağlantı noktasından nasıl kurtulcam
  • Silin....

Sisteminizde güvendiğiniz Antispy programını update edin. ( Var ise antivirüs için de aynı işlemi uygulayın. )
    Kayıt defterinizin yedeğini alın ve sistem geri yükleme noktası var ise bunları kaldırın ( Xp Kullananlar için )
    Sisteminizi güvenli modda başlatın.

Tüm sisteminizi taratın, bulunan sonuçları gözden geçirin ve sonuçları silin...
    Antivirüs ile de tarama yaptı iseniz bulunan virüs ve/veya benzenleri için Güvenlik yazılım şirketlerinin sitelerini ziyaret ederek yapılacak extra bir şey varmı diye kontrol edin.

Kayıt defterinizi ve başlangıcı sürekli kontrol edin...
    İşletim sisteminizi ve özellikle kullandığınız browserlarınızı sürekli güncelleyin yada açık olup olmadığını kontrol edin...

Firewall kullanın...
  • Bu arada kusura bakmayın ama hem danışıyorsunuz hemde başkalarına Cevap veriyorsunuz aşağı yukarı aynı konularda, sizi tebrik ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.