Şimdi Ara

'Bağlandı' yazıyor; ama 'Bağlantı' Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir konuda yardımınızı rica edeceğim.

Modem kullanmıyoruz ve internet sinyalini bir alt kattaki modemden almaktayız. Sinyal yeterliliğine rağmen ara ara interenete saatler süren bağlanamama sorunu olsa da idare ediyorduk.

Dün yine alt kattaki modemden bağlanamama sorunu yaşayınca çok kere olduğu gibi telefonu modem gibi kullanarak telefon hattıma ait internet üzerinden bağlanacaktım ki bu sefer bir merak her zaman için kendiliğinden açılır şu aşağıdaki bölümden "Aygıtı ağ erişimi için yapılandır" seçeneğini seçtim.

Aradan bir süre geçtikten sonra modeme ait sorunun sonlanmış olup olmadığını denetlemek üzere diğer ağa bağlanmayı denedim ve evet bağlandı ve hem bilgisayarda ve hem de telefonda "Bağlandı" yazıyordu; fakat tablo şöyleydi;

Not: Internete şu anda telefon hattım üzerinden bağlı olduğum için ilgili resmi kendim düzenledim...

Not 2: Taşınmıştık... 1 ya da birkaç gün sonra yeni hattımızı kullanıyor olacağız; fakat bu son 1 ya da birkaç günde de internete doğru dürüst ve sorunsuzca girebilsem iyi olacak...

Not 3: Konuyu gerek forum içinde ve gerek forumdışında araştırdım. Sanırım benimksi biraz daha farklı bir sorun olsa gerek...

Anlattığım üzere muhtemelen varsayılan Ağ yapılandırmasını değiştirdim. Şimdi yapılandırmayı eski hâline nasıl getirebilirim..? Bilgisi ya da fikri olan..?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.