Bildirim
Bağkur borç sorgulama yapıcam ama...?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up! -
ptt'den e devlet numarası almanız gerekiyor 1tl karşılığında. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
ptt'den e devlet numarası almanız gerekiyor 1tl karşılığında.
hayda devlete bakbaşka yolu yok değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: fortunate
Sgk'nın sitesinde ilgili sekme bulamadım google'dan arayınca saçma sapan siteler çıkıyor. Bağkur borç bilgilerimi hangi adresten sorgulayabilirim?
sistem değişti arkadaşım. ptt'den şifreni aldıktan sonra turkiye.gov.tr adresinden işlemlerini yapabilirsin. bağkur borç sorgulama ile ilgili bölümü turkiye.gov.tr'ye girdikten sonra sol menüde gezerek bulabilirsin.. -
her hangi bankanın internet şubesinden borç ödeme kısmına gelerek öğrenebilirsin bağkur numaranı pm den görderirsen bende yardımcı olabilirim -
merhaba arkadaşlar bir yakınım bağkura belirli bir miktar ödeyerek emekli olabiliyormuş. Fakat sistemden 4b borç sorgulama yaptığımda hepsi 0 geliyr. arkadaşın dediği gibi banka hesabımdan kontrol ettim. Orada da toplam borç olarak 1496.91 tl görünüyor. Benim bildiğim ödenmesi gereken miktar yıla göre değişiyor. Bazılarına 5000-6000 borç çıktığı gibi bazılarına 10000 tl nin üzerinde de borç çıkabiliyormuş. SGK yı arıyoruz. Sürekli gelecek hafta belli olur diye bizi sallıyorlar. 4-5 aydan bu yana böyle gidiyor. Yardımcı olan arkadaş olursa seviniriz. Hepinize iyi forumlar -
yardım edebilecek arkadaş yok mu acaba? -
Bağkur borç sorgulama işlemleri e-devlet üzerinden yapılıyor.
e-devlet şifreniz varsa buradan --->https://www.turkiye.gov.tr/4b-borc-durumu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X