Evet beyler yaşım 15.Bende League of Legends oynuyordum.Oyuna ilk başladığımda tamamen masumca, bağımlı olmadan, arada botlarda takılıyordum .Sonraları oyuna bağlanmaya başladım günlük oynayınca en fazla 2 kere oynarken sonraları bu sayı 3 e ve hatta 4 e çıkmaya başladı.Sonra The Arrivals belgeselini izledim daha çok araştırdım ve oyunun düşünmemi sadece LoL odağına çevirdiğini fark ettim.
Sonra ilk LoL ü bırakayım dedim.Kendimi daha çok dinime adadım .Daha çok okumaya başladım ve hala da bol bol araştırıp okuyorum.Ama gün içinde içimde bi sıkıntı oluyor.Bi yanım tatmin edilmemiş gibi hisediyorum .Lol e harcadığım vaktin yarısı kadar daha çok Facebook kullanmaya başladım.
Ne kadar uzun ömürlü bilmiyorum ama kendimi bu kadar kısıtlamam doğru mu? Bana göre doğru ama her gün içimde bir sıkıntı oluyor.Vaktimi boş şeylere harcayıncada yatmadan önce vicdan azabı duyuyorum (o oyun yerine ailenle daha çok vakit geçirebilirdin diye.)
LoL ün en parlak dönemleri ve bi oyunun böyle dönemlerinde oynamak çok eğlenceli ama bana hiçbir şey katmıyor o yanıda var.
mesele önemli
asla zamanını oyunlara harcama dostum git yüz basket oyna futbol oyna her ne spora ilgin varsa onu yap oyunlardan uzak dur
Şu yaz zamanındada vakti değerlendirebildiğim kadar değerlendiriyorum,geri kalan ne zaman varsa TV yada Facebook a gidiyor.Oyunlar beynimi meşgul edip kilitlemese en azından oyun oynıyacam ama 7/24 kafam o oyunda kalıyo