bağımlılık yapacak oyun
-
-
zevkine göre değişir, aklıma gelenler
rust
factorio
rimworld
cryofall
mount & blade
civilization 6
don't starve together
euro truck simulator 2
sea of thieves
europa universalis 4
insurgency sandstorm
-
yaani kanka bu aralar strateji oyunu oynayasım pek yok diğerlerinin hepsini oynadım zaten
-
World of Tanks oyna dostum on numara tank savaslari -
cs go -
al işte adam cs go diyor
-
O kamilin dediğine bakma sen
-
Ne tarz aradığını söylesen daha kolay yardımcı olabiliriz. Tamam ne tarz aramadığını söylemişsin ama Knight, Metin2 kimse önermez zaten burada. Sistemin nedir onu da belirtmemişsin.
Mesela online rekabetçi mi arıyorsun? - Rainbow 6
Rpg mi arıyorsun? - Skyrim, Witcher 3
Aksiyon mu arıyorsun? - RDR2
Hikayesi de olsun kesip biçeyim kombo üstüne kombo yapayım dersen de GoW. -
kral 1000 saat oynayabileceğin kaliteli bir oyun yok piyasada. işte csgo var, lol var, dota, pubg falan var. beyinsiz eğlence oyunlarını ancak 1000 saat oynarsın.
-
Monster Hunter serisi -
Valla 1000 saat oynar mısın bilmem ama geçen indirimde hunt showdown aldım 6.5 saat oynadım sevdim kendine has bir tarzı var müzikleri sanat tasarımı baya iyi farklı hissettiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 8 Nisan 2022; 22:8:21 > -
total war oyunları özellikle warhammerlar. bir oturuşta 7-8 saat kitleyebiliyor. ömür törpüsü baktım hayatım kayacak bıraktım
survival crafting tarzındaki oyunlara da kaptırırsan fena sarıyor. no man sky oynuyordum en son onu da sildim. bir de fallout 4 ün base yapma kısmı fena zaman yiyor.
hala oynamadıysan witcher 3 ü 2 senede bitirmiştim tüm ek pakatleri ile. 250 saat falan oynamışımdır. Elder scroll oyunları da o kafada
-
warframe başladım arkadaşklar şu anda güzel baya
-
O çöpe zaman harcamak yerine desinty2 al en azından pvp olayına girersin warframe pvp olarak o kadar kötü bir sisteme sahip ki zamanına yazık destiny2 iyi değil ama warframe'in yanında pvp bazinda başyapıt olarak kalıyor
-
Aklıma gelenler ETS 2 ve darkest dungeon -
World of Warcraft
Uzak dur, ömrün gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X