Şimdi Ara

bağımlılık yapacak oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1000-2000 saat oynayacak kadar saracak bi oyun öneriniz varmı lol oynuyorum zatenn ama metin 2 knight online falan yazmayın hiç sevmem

• zevkine göre değişir, aklıma gelenler

rust

factorio

rimworld

cryofall

mount & blade

civilization 6

don't starve together

euro truck simulator 2

sea of thieves

europa universalis 4

insurgency sandstorm

• yaani kanka bu aralar strateji oyunu oynayasım pek yok diğerlerinin hepsini oynadım zaten

• World of Tanks oyna dostum on numara tank savaslari
  • cs go
  • al işte adam cs go diyor

• ibrk12 İ kullanıcısına yanıt

O kamilin dediğine bakma sen

• Ne tarz aradığını söylesen daha kolay yardımcı olabiliriz. Tamam ne tarz aramadığını söylemişsin ama Knight, Metin2 kimse önermez zaten burada. Sistemin nedir onu da belirtmemişsin.
    Mesela online rekabetçi mi arıyorsun? - Rainbow 6
    Rpg mi arıyorsun? - Skyrim, Witcher 3
    Aksiyon mu arıyorsun? - RDR2
    Hikayesi de olsun kesip biçeyim kombo üstüne kombo yapayım dersen de GoW.

kral 1000 saat oynayabileceğin kaliteli bir oyun yok piyasada. işte csgo var, lol var, dota, pubg falan var. beyinsiz eğlence oyunlarını ancak 1000 saat oynarsın.

• Monster Hunter serisi
  • Valla 1000 saat oynar mısın bilmem ama geçen indirimde hunt showdown aldım 6.5 saat oynadım sevdim kendine has bir tarzı var müzikleri sanat tasarımı baya iyi farklı hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 8 Nisan 2022; 22:8:21 >
  • total war oyunları özellikle warhammerlar. bir oturuşta 7-8 saat kitleyebiliyor. ömür törpüsü baktım hayatım kayacak bıraktım  

survival crafting tarzındaki oyunlara da kaptırırsan fena sarıyor. no man sky oynuyordum en son onu da sildim. bir de fallout 4 ün base yapma kısmı fena zaman yiyor.

hala oynamadıysan witcher 3 ü 2 senede bitirmiştim tüm ek pakatleri ile. 250 saat falan oynamışımdır. Elder scroll oyunları da o kafada

• warframe başladım arkadaşklar şu anda güzel baya

O çöpe zaman harcamak yerine desinty2 al en azından pvp olayına girersin warframe pvp olarak o kadar kötü bir sisteme sahip ki zamanına yazık destiny2 iyi değil ama warframe'in yanında pvp bazinda başyapıt olarak kalıyor

• Aklıma gelenler ETS 2 ve darkest dungeon
  • World of Warcraft
    Uzak dur, ömrün gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.