Şimdi Ara

Bağımlı Oldum ( Beşiktaş 100. Yıl Marşı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğuştan Galatasaray lıyım fakat bu şarkıyı hep dinlerim ve söylerim acaip güzel , evde kendi kendime söylerken bi an '' ne oluyor lan '' dediğimde oluyor , eminimki bu marşı herkes güzel buluyordur yalnız olduğumu düşünmüyorum

• En çok bunu severim, düğünümde bile çalmıştı

• Haber verseydin meşale yakmaya gelirdik hocam

@Negatiwe

• Bende bunu çok seviyorum. Keşke bizim marşlarımızda böyle daha güzel olsa.
  • 5 sene önceydi, Dh Kartallarına yazıp davet etmiştim. Pasta kesilirken o dönem meşhur olan Dale Caveste çalmıştı. Gelin damat masasında Bjk bayrağı asılıydı. Ne günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

5 sene önceydi, Dh Kartallarına yazıp davet etmiştim. Pasta kesilirken o dönem meşhur olan Dale Caveste çalmıştı. Gelin damat masasında Bjk bayrağı asılıydı. Ne günler

Ohooo ben o zamanlar üniversitenin ikinci senesindeydim, bu Erasmus projeleri için notları yüksek tutma çabasındaydım, kafayı kaldıramıyordum bi haberdim foruma uğrayamıyordum, olsun ben bi ara gelir meşale yakarım size

Benim düğünde de olacak öyle atraksiyonlar, yazdım bi kenara

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

5 sene önceydi, Dh Kartallarına yazıp davet etmiştim. Pasta kesilirken o dönem meşhur olan Dale Caveste çalmıştı. Gelin damat masasında Bjk bayrağı asılıydı. Ne günler

Ohooo ben o zamanlar üniversitenin ikinci senesindeydim, bu Erasmus projeleri için notları yüksek tutma çabasındaydım, kafayı kaldıramıyordum bi haberdim foruma uğrayamıyordum, olsun ben bi ara gelir meşale yakarım size

Yakın zamanda kızımın doğum günü var, meşale şov aklımdan geçmiyor değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 100 bursları inanılmaz
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Yakın zamanda kızımın doğum günü var, meşale şov aklımdan geçmiyor değil.

Bi iki koli de ben yolliym hocam

• up güzel konu ölmesin
  • Devrim abi vardı bir zamanlar Transfer haberi verirdi,forumdan dangalağın biri küstürdü
  • Valla benimde şu dilime dolandı isimini bilmiyorum

''Sen benim her gece efkarım,gözümdeki yaşım,sigara dumanım,
    Sen benim damardaki kanım,alnımdaki yazım,şanlı Beşiktaş'ım!
    Kalbimin en orta yerinde!
    Büyük bir yangın var,alevler içinde,
    Beşiktaş,sana yemin olsun,
    Bitmeyecek sevdan mezarımda bile!''
  • arabada flashta var bu arada denk geldimi insanı gaza getiriyor benimde en sevdiğim marşlardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.