Bildirim
Bağdatta Maç İzlemiş Olan Var Mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
100 Dinar civarı. nargile,hurma falan ekstraya girer

bir anda oldu
_____________________________ Rodrigo Palacio -
cafe ücret alıyor tabii. seni babasının hayrına oturtacak değil orda. bişeylerde sipariş vermek zorundasın. üstelik maçıda bağdat caddesinde izlemek istiyorsun. bütçen çok değilse hiç bağdat caddesine bulaşma. kız arkadaş durumu yoksa sadece maç seyrettiren salonlar var. derbi maçları geçen sene 5 liraydı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
cafe ücret alıyor tabii. seni babasının hayrına oturtacak değil orda. bişeylerde sipariş vermek zorundasın. üstelik maçıda bağdat caddesinde izlemek istiyorsun. bütçen çok değilse hiç bağdat caddesine bulaşma. kız arkadaş durumu yoksa sadece maç seyrettiren salonlar var. derbi maçları geçen sene 5 liraydı.
Ya bütçem var da şimdi ne kadar gelir ona göre bilet kalmışken bilet alırım. Bütçe var anlayacağın ama çok para yatırmak istemiyorum 50-60 lira giderse bilet alırım
_____________________________ -
Feneryolu tren istasyonunu tam altında bir kahve var, ben bazen orada izliyorum. 5 papel
_____________________________ Nikon FM2-50mm f1,4 AIS Nikkor--Sony NEX-5N --Leica M6 - Summicron 50mm - Voigtlander 35mm - Elmar-C 90mm - Voigtlander 21mm--
-
Başlığı okuyunca hakikaten ilk aklıma gelen Irak Bağdat oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: serkaN
100 Dinar civarı. nargile,hurma falan ekstraya girer

bir anda oldu

quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
cafe ücret alıyor tabii. seni babasının hayrına oturtacak değil orda. bişeylerde sipariş vermek zorundasın. üstelik maçıda bağdat caddesinde izlemek istiyorsun. bütçen çok değilse hiç bağdat caddesine bulaşma. kız arkadaş durumu yoksa sadece maç seyrettiren salonlar var. derbi maçları geçen sene 5 liraydı.
Ya bütçem var da şimdi ne kadar gelir ona göre bilet kalmışken bilet alırım. Bütçe var anlayacağın ama çok para yatırmak istemiyorum 50-60 lira giderse bilet alırım
50-60 gitmesi zor. Yine de gidip boş boş oturtmazlar orda mutlaka bi şey almanı isterler. 2 kola içsen 5 liradan 10 yapar.10-20 arası da maça verirsin._____________________________ when i die f*ck it, i wanna go to hell
cuz im a piece of sh*t, it aint hard to f*ckin tell
-
Benzin'de maçları veriyorlar mı arkadaşlar ? _____________________________
Steady as she goes..
-
Hurma Esprisini benden önce yazmışsın ama benim aklıma direk güvenlik konusu gelmişti. bu aralar intihar bombacıları da ayrı dert.
Caddebostan barlar sokağında gidin 4 kişi oturun bi cafede masaya,ikişer bira için tanesi ortalama 9-9.5 liraya,ortaya da birer patates koyun.30 lira falan çok rahat yeter. _____________________________ ''He who fight with monsters should look to it that he himself does not become a monster...when you gaze long into the abyss the abyss gazes also into you...'' -
quote:
Orijinalden alıntı: zengin_47
Hurma Esprisini benden önce yazmışsın ama benim aklıma direk güvenlik konusu gelmişti. bu aralar intihar bombacıları da ayrı dert.
hahaha koptum buna işte :D
caddede maç izlerken para alınması eskidendi diye hatırylıyorum, artık her yerde digiturk var diye para alınmıyor ama zaten maç boyunca masan boşsa gidip gelen garsonla papaz olmamak için paso bişiler almak zorunda kalıosun kafa kafaya geliyor :D
benzinde (en azından nezih in yanındakinde) maç izlemek beleş, diğerlerini bilmem
Orijinalden alıntı: akglsercan
Caddebostan barlar sokağında gidin 4 kişi oturun bi cafede masaya,ikişer bira için tanesi ortalama 9-9.5 liraya,ortaya da birer patates koyun.30 lira falan çok rahat yeter.
9-9.5 pahalı hocam daha ucuza satan yerler var benim tavsiyem Bostancı sahilde Traffic Cafe&Pub var Efes bira 5-6 lira civarıydı oraya gidin nezih bir mekan._____________________________
Steady as she goes..
-
10-20 lira mı kazıkmış lan.. .) benim olduğum yerde 2 Lira normal maçlar 4 Lira derbiler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler