Şimdi Ara

Bağcılar Hırsızlık Olayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Bağcılarda bir bankamatik önünde bir şahıs tarafından para bozma yoluyla 400 TL sahte para ile dolandırıldım. Bu işlem gerçekleştiğinde öğrendimki bu semtte bunun gibi daha pek çok suç yaşanıyormuş. Mahalle sakinleri ve esnaf burada bunun gibi bir çok örnek olay anlattı. Konuyla ilgili polis merkezine gittiğimde sanki şikayetçi olduğum için onlara iş çıkması sebebiyle durumdan rahatsızlandıkları için sert davranarak yıldırmaya çalıştılar ama sonuna kadar direnerek ifademi verdim. Polis merkezinden çıkıp Eve doğru giderken 5-6 kişilik grubun birileri gözlem yaparken ikisinin arabayı kurcaladıklarını gördüm. 155 i aradıktan 30 dk sonra geldiler ve şüphelileri göstermeme rağmen ne kimlik kontrolü nede üst araması yaptılar. Araçtan inmeden 2 cümle konuşup ayrıldılar. Bu kadar bıkkın bu kadar yorgun ve olayı kanıksamış olmaları, bu semtteki suç oranının nedenini ortaya koyuyor. Konuyla ilgili Cimere ve Bağcılar belediye başkanına yazdım.Devamlı bankamatikleri geziyorum. Ve artık çevremi daha dikkatli izliyorum. Şüpheli bir durum gördüğüm anda Ödediğimiz verginin Hakkı için 155 i arayıp şikayetçi olacağım...

    Sizce bunun gibi durumlar yaşanmaması ve böyle alçakların istedikleri gibi at koşturamamaları için ne yapabilirim ? Fikri olan varmı ?







  • böyle bilinçli vatandaşları görmek şaşırtıcı gerçekten. helal olsun diyorum. yalnız bu durum biraz sosyolojik, birey olarak bir şey yapılamaz, şu an ekonomik olsun ahlaki olsun çöküş dönemini yaşıyoruz, millet bakalım nereye kadar dayanacak.
  • 155i arama yeter.

    polisin vatandasa faydasi olmaz. bosuna vakit kaybedersin. cevrenizde adam toplayip dovun. baska cozumu olmaz.
  • Kardeş bu konunun yeri burası değil ÜLKE GÜNDEMİ
  • Mayıs ayında bizimde Bağcılarda başımıza hırsızlık olayı geldi tavsiyem video, fotograf çekmeniz kanıt olmadan polis ancak konuşup gidiyor. Ayrıca Bağcılar o kadar pis bir hal almış durumdaki polislerinde bıktıgını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapması çok zor ama eğer ki başarabilirseniz (tabii öncelikle kendinizi güvene almanız şartıyla) dolandırıcıya suç üstü yapılmasını sağlamanız çok faydalı olur diye düşünüyorum. Diğer türlü yakalanması, yakalansa bile ceza alması zor gibi. Paranızı geri almanız zaten imkansıza yakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.