Şimdi Ara

bagajda ok yay tasımak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes dalga geçmiş ama ben bagajda bazen taşıyorum. Bunun eğitimi aldığınızı ve kurulu olmadığını belirtirseniz bir şey olmayacaktır.

Ata sporu olan okçulukla ilgilenmek yerine yeni ergen sporumuz olan bordo klavyeli arkadaşlar döktürmüş.
  • Ben Şahi topu taşıyorum hocam. Ok yay neki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  bagajda ok yay tasımak

Bu şekilde çevirmeye girdim sorun olmadı hocam.
  • Konuya ilk ciddi cevabı yazıyorum.

Okçuluk sporuyla bir süre ilgilendim. Bu esnada aynı soruyu ben de sordum. Hocamizin söylediği okçuluk lisansı veya sporcu kimliğiniz ile cevirmede sorun çıkmıyor dedi.

• benim bagajda +8 raptor var. biraz çağ dışı kaldı ama kalem kılıçtan keskindir
  • yolda satıyolar ya alınca direk illegal mi şimdi
  • şu range roverların silah saklama gözüne silah koysanız polisler o gözün ne olduğunu anlayabiliyorlarmı acaba.

bi tanıdıkda gördüm valla adamlar sırf silah için silah koyma çekmeli çıkarmalı yüklemeli bi aparat yapmışlar.
  • Roketatarlar çok hafif aslında. Kompozit malzemeden, tam arabaya göre,
  • Oku atarken YAA HAKKK deyip atarsanız sorun olmaz. Ölen kişi bizanslı olarak ölür direk.

https://www.youtube.com/watch?v=gbrAFWjZbcU
  • Efsane olur
  • Sunroof'a mancilik taktim cokta sorun olmuyor cevirmelerde

• ben sunroof'un üstüne uçaksavar taktım hocam.Çevirmelerden Allahu ekberle geçiyoruz.
    Ama sakal önemli .Nedendir anlamadım sakala çok takıyorlar.Kısa sakalla giderseniz,büyük ihtimalle ceza yerseniz.
    Hayırlı forumlar.

Aracı soranlar olmuş:Toyota Hillux. Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITTF -- 3 Haziran 2016; 12:50:13 >
  • Sıkıntı olmaz. Ben havalı tüfek taşıyorum.
  • Imzamdaki silahlarla sorun yasamadim.

• ben genelde güdümlü füze taşıyorum canım sıkıldıkca arabalara ateş açıyorum mis gibi
  • böyle ucuz şeyler taşımayın lütfen,size bi hediyeli ısı güdümlü füze sistemi yolluyorum.
  • Kimi haydar tasir, kimi ok yay tasir, kimi milyoncudan aldigi çakıyı tasir.

Sen oku yaya gerip malkoçoğlu gibi fiuuyt diye atana kadar karsidaki coktan tabancayi ceker vurur.

Ortacagda mi yaşıyoruz?

• Ok yay ne ki ??

Memlekette arabada yüzlerce kilo bomba taşıyanlar var. Patlatana kadar kimse fark etmiyor .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

ok yay serbestmis tasıyan varmı dogrumu

at tamam, silah tamam, bir de avrat attın mı arabaya oldu sana at-avrat-silah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

böyle ucuz şeyler taşımayın lütfen,size bi hediyeli ısı güdümlü füze sistemi yolluyorum.

Teşekkür ederim, çok incesiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.