Şimdi Ara

Bagaj Kapısına Sıkışan iPhone 5S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Daha kendinle çelişiyorsun, dikkat et!

İlk mesajda dikkatsizlik yüzünden başımıza geldi diye bir cümle göremiyorum ben.

Asıl kendi popüler olmaya çalışıyor.

Popüler kişinin nickini kendinde kullanıp birde bana popüler olmaya çalışıyor diyorsun ya. Valla bravo!

Asıl sana bravo dostum. Adamlar doğru söylüyor burası forum adam istediği konuyu açar paylaşmak istemiş paylaşmış çokmu kötü bişey yapmış sanki

Hem bi kere Apple-Apple arkadaşıma laf etme o haklı burda özür diliyeceğine hırçınlaşıyosun. Gerçekten ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Can yerine mal a gelsin.

Bunlar hep çöp olucak ilerde.

Bu yine ağır, çizildi diye konu açan var.

aynen cok haklısınız
  • quote:

quote:

quote:

İlk mesajda dikkatsizlik yüzünden başımıza geldi diye bir cümle göremiyorum ben.

Popüler kişinin nickini kendinde kullanıp birde bana popüler olmaya çalışıyor diyorsun ya. Valla bravo!

Çok faydasız/anlamsız bir yorumla ortamı germişsiniz
    Telefonu pert olmuş birisi,neden populer olmak ister anlatırsanız biz de aydınlanırız...
    Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten de,ben olsam özür diler konuyu tatlıya bağlardim.
    Unutmayalım "özür dilemek büyültür insanı"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

quote:

quote:

Çok faydasız/anlamsız bir yorumla ortamı germişsiniz
    Telefonu pert olmuş birisi,neden populer olmak ister anlatırsanız biz de aydınlanırız...
    Arkadaşlar gerekeni söylemiş zaten de,ben olsam özür diler konuyu tatlıya bağlardim.
    Unutmayalım "özür dilemek büyültür insanı"

• Çizildi diye konu açan arkadaşlara bakaraktan, bu arkadaşın açtığı konu gayet normal neden bu polemiğe girildi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Çizildi diye konu açan arkadaşlara bakaraktan, bu arkadaşın açtığı konu gayet normal neden bu polemiğe girildi anlamadım.

hocam bende bir anlasam şaka gibi resmen, konuyu berbat etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Çizildi diye konu açan arkadaşlara bakaraktan, bu arkadaşın açtığı konu gayet normal neden bu polemiğe girildi anlamadım.

Garip troll insanlar var ortada , yoksa konu sahibi gayet normal bir konu açmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal kasa neden bu kadar kolay yamulmuş? Geçmiş olsun hocam.. Kılıfsız mıydı cihaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözüme çarpan üç noktadan bahsedeyim.

1) Eyvallah konuyu aç. Ancak ne istediğini belirt. Yorumlarınızı bekliyorum da ne ile ilgili bekliyorum? Yeni telefon mu alayım? Garanti bakar mı? Ana kart satan var mı?

2) Yahu 750 liraya yenisini alırsınız diyenler olmuş. Hiç mi akıl yok mantık yok? Apple Store açıldı diğe cılkını mı çıkaralım illa ki? Kullanıcı hatalarında değişim meğişim yok arkadaşım. Haa Türkiye'deki bağzı firmalarda kasko olayı var. Ben electro world e 550 lira karşılığı 1 yıl hırsızlığa ve kırılmaya karşı kasko yaptırmıştım. Yarın öbürgün benim cihaz bu hala gelse Apple Store'a mı götürcem ne alaka? Kaskoyu sağlayan şirkete götüreceğim. Üstelik senin kaskon falan da yok. O 750 liraya değişir diğer arkadaşlar çok konuşmasın.

3) Galatasaray Liv Hospital yine çaktı be.

Saygılar..

• Konu olağan fakat yorumlar değişik. Forum bura isteyen istediği konuyu açar bizede destek olmak düşer, her konuya zıplayan köstek olanlar var onları boşverin

Büyük geçmiş olsun fakat o telefonu adam etmek zor be abicim. O telefon 48 yerinden bıçaklanan biri gibi birşey olmuş, ümitsiz vaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan355

quote:

quote:

quote:

Asıl sana bravo dostum. Adamlar doğru söylüyor burası forum adam istediği konuyu açar paylaşmak istemiş paylaşmış çokmu kötü bişey yapmış sanki

Hem bi kere Apple-Apple arkadaşıma laf etme o haklı burda özür diliyeceğine hırçınlaşıyosun. Gerçekten ayıp

Teşekkürler dostum arkadaş 3 sene üye ama beni de tanır zamanla

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Gözüme çarpan üç noktadan bahsedeyim.

1) Eyvallah konuyu aç. Ancak ne istediğini belirt. Yorumlarınızı bekliyorum da ne ile ilgili bekliyorum? Yeni telefon mu alayım? Garanti bakar mı? Ana kart satan var mı?

2) Yahu 750 liraya yenisini alırsınız diyenler olmuş. Hiç mi akıl yok mantık yok? Apple Store açıldı diğe cılkını mı çıkaralım illa ki? Kullanıcı hatalarında değişim meğişim yok arkadaşım. Haa Türkiye'deki bağzı firmalarda kasko olayı var. Ben electro world e 550 lira karşılığı 1 yıl hırsızlığa ve kırılmaya karşı kasko yaptırmıştım. Yarın öbürgün benim cihaz bu hala gelse Apple Store'a mı götürcem ne alaka? Kaskoyu sağlayan şirkete götüreceğim. Üstelik senin kaskon falan da yok. O 750 liraya değişir diğer arkadaşlar çok konuşmasın.

Saygılar..

Ülker Arena'da Engin Ataman başta olmak üzere bütün Galatasaray yönetimi en iyi şekilde ağırlanacaktır, hiç şüpheniz olmasın

• bence konuyu acman iyi olmus.zaten bu karsi cikanlarin bekledigi topicler belli ; apple bolumunde "iphone 5s mi alsam yoksa galaxy s5 mi" gibi topicler adamlarin ilgilerini cekiyo sen takma kardes.

Edit:Kelime duzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4n1cRoom -- 16 Haziran 2014; 23:45:42 >
  • Geçmiş olsun

• Zorlu 650'ye yenisini verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Gözüme çarpan üç noktadan bahsedeyim.

Saygılar..

Sevgili cahil;
    2-Zorlu Center,AS'ın acilmasi bu yuzden buyuk olay.Bize ne yoksa mağaza açılmış.Premium reseller acilinca haber olmuyor.

Kullanıcı hatası olduğundan garanti dışına çıkıyor cihaz.Apple,garanti dışı cihazları 648 küsür liraya servis hizmeti veriyor.Servis hizmeti olduğuna göre ve Apple tamir edemediği cihazlara değişim yaptığına göre,yapar.

Yanı sırf "cılkını çıkarmış olmamak" için 2 bin TL zarara mı girelim.
    Lafın bir minicik çizik için değişim yapanlara olsun.

• Abi takmayın şu eren34 ü. Hala daha bunu kaale alıp cevap verenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWazZ -- 17 Haziran 2014; 8:47:48 >
  • O kadar iğrenç bir toplum olduk ki,sürekli birbirimizde art-niyet arıyoruz.

• Adam bir konu açmış bizlerle birşey paylaşmış olay nerelere gitmiş..
    Biraz insan olalım. Herkes birbirine bu kadar anlayışsız davranırsa hani bu ülkenin dostluğu kardeşliği birliği bütünlüğü ?
    Yakışmıyor arkadaşlar yakışmıyor. Banane ya bu konu ne ne yapalım biz senin iPhone böyle olduysa demek yerine bir geçmiş olsun de. Belli ki arkadaş başına bu denli bir hasar olayı gelen kişilerden tavsiye bekliyor.

Ha unutmadan; foruma 2006'dan falan yada daha eski tam hatırlamıyorum üyeyim, o zamandan beri "konuyu beğenmesen bile altına yorum yazmayanı dövüyoruz" falan gibi bir kural yok. Beğenmiyorsanız cekedinizi alınız ve çıkınız..

Konu sahibi arkadaşım siz yine de bir randevu alın Zorluya bir uğrayın maddi durumunuz musaitse muhtemelen 600kusur liralara degisim yapilacak cihaziniza.. Tekrar çok geçmiş olsun dostum. Ama biraz dikkat lütfen :)

HAYIRLI GÜNLER

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARDANADAM34 -- 17 Haziran 2014; 10:12:39 >

• İçim gitti

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.