Şimdi Ara

bademcik ameliyatından sonra ses değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerinden bi arkadaş bademcik ameliyatı olmuş ve aldırmış bademciklerini...
    ama işin enteresan yanı şu ki ameliyat üzerinden 4-5 gün geçmesine rağmen sesi hala kendi sesi gibi çıkmıyor
    biraz daha değişik sanki biraz tiz arttırılmış bass azaltılmış ve woofer bi tekme yemiş hoparlör gibi çıkıyor
    tip aynı vücut aynı eşgal aynı ama ses farklı
    o konuşunca herkes susup ona bakıyor ve çoğu zaman millet (belki de başkası konuştu sandığından) cevap vermiyor
    ya önceleri komik geliyordu ama şimdi sinir bozucu hatta ürkütücü gelmeye başladı
    hatta içine ameliyat cini girmiş, o konuşuyo diyoduk ama şimdi elemanı konuşturmuyoruz bile

• walla benimki 10 yaşında alındıydı bi deişiklik olmamıştı
    ama bi yerde duymuştum amelyat sonrasında bazen böle şeler olabiliyomuş
  • bendede kronik bademcik iltihaplanması oluyor ve ameliyat olmaya korkuyorum.
    bu ameliyatı olanlar (benim gibi yaşı ilerlemiş) biraz bahsederlermi nedir ne değildir
  • Bendede kronik bademcik iltihapı var.Bilgisi olan varmı?
  • ses ameliyattan sonra değişiyor bizim sınıfta bi arkadaş geçen sene olmuştu halada sesi bize garip geliyor
  • bademcik ameliyatından sonra sesde bi değişlkik beklenmez. birkaç günlük ses kızıklığı olabiliyor ancak bas nasıl gitmiş? woofer i mi kesmişler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_tunccan -- 22 Şubat 2006 19:09:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanchalf

sanki biraz tiz arttırılmış bass azaltılmış ve woofer bi tekme yemiş hoparlör gibi çıkıyor

Ne güzel tanım öyle..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinüzite Ne İyi Gelir?
    3 yıl önce açıldı
    Burun eti ameliyatı olan var mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genel aneztezi ile yapılabiliyor demi bu ameliyat
  • yok genel anestezi falan koltuğa oturuyosun, ağzını açıyorsun o da kesiyor.. belki teknoloji gelişmiştir. ben küçüktüm o zaman ses falan da değişmemişti...
  • Beyler bende de varmış traktör gibi horluyormusum bi gün bademcik kiliklenmiş neyse 5 yaşımda ameliyat olmusum yaş ilerde olsa 20 üstü ölüme kadar gidiyor ses değişmesi yok ama en ufak yüksek sesle bağırmada baş ve bogaz ağrısı olusuyo
  • ses değişmesi oluyor arkadaslar ve oyle 3 5 gunluk değil
    doktorlar lokal anestesi tavsiye ediyolar ama hasta isteğime gore genel anestezi de yapıolar.
  • ben baemcik ameliyatını yıllar önce oldum.koltukta oturarak.zannedersem dil dibine uyuşturucu igne vuruyorlar,ve bogazı uyuşturuyorlar.yani lokal anestezi ile...İzmir ege üniversitesinde ameliyat olmuştum.doktorlar sık sık iltıhap yapan bademciklerin böbrek ve diger iç organlara çok zarar verdigini bana söylemişlerdi. ses değişikligi falan a olmamıştı......
  • gün boyu elemana çok ters davrandık sanırım küstü gitti ama napalım gerçekten çok farklı geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.