Şimdi Ara

***Bademcik ameliyatı olacağım***Bu ameliyatı olan varmı..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ameliyatı olan varmı nasıl oluyor ve nasıl geçiyor (ameliyat öncesi ve sonrası...)

• 3 kere oldum ...(tekrar üredi )
    ameliyat öncesi kan alıyolar mutlaka .... kocaman bi iğne yaptılardı kalçadan
    bayıltırken kelebek diye bir bağıltma iğnesi var elin üstünden yapıyolar ...anestezi doktoruna söyle maske ile bağıltmayın kelebek ile bayıldın de... sonrasında ,boğazına hortum sokulduğu için 1 hafta kadar zor yemek yiyiyosun...ameliyat sonrası da 1 gün hastanede yatacaksın...biraz doğruları yazdım ama gerçekler bu ...eyvallah
    (çünkü bu ameliyat konusunda herkez korkma bişey olmaz gibi laflar eder)geçmiş olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ALP3R

3 kere oldum ...(tekrar üredi )
    ameliyat öncesi kan alıyolar mutlaka .... kocaman bi iğne yaptılardı kalçadan
    bayıltırken kelebek diye bir bağıltma iğnesi var elin üstünden yapıyolar ...anestezi doktoruna söyle maske ile bağıltmayın kelebek ile bayıldın de... sonrasında ,boğazına hortum sokulduğu için 1 hafta kadar zor yemek yiyiyosun...ameliyat sonrası da 1 gün hastanede yatacaksın...biraz doğruları yazdım ama gerçekler bu ...eyvallah
    (çünkü bu ameliyat konusunda herkez korkma bişey olmaz gibi laflar eder)geçmiş olsun

bademciğin tekrar üremesi diye birşey sok sanırım...seni ameliyatın başka birşey içindi galiba ürediğine göre

ben daha öncede böbrek ameliyatı geçirdim ameliyat nasıl olur bilirim ama bu bademcik olayında bayıltmadıklarını söylüyorlar ...

• hımm evet bademcik ve genizeti amliyatını birlikte oldum...ama bayıltmadan olmaz emin ol
  • Ben bademcik ameliyatı oldum Beni bayılttılar Duruma Göre değişiyor sanırım bazen narkozu fazla Verip ömür boyu uyuta biliyorlar....
  • ben de baya kucuukken olmustum heralde 9 falan.hiç bişe hissetmedim valla.

ama şimdi bademcik aldırmanın cezasını cekiyorum.en ufak soguk bişeyde 1 hafta bozagım agrıo.

zırt pırt bogaz oluyos die bademcigi aldırmıs bizimkiler.şimdide eskisinden pek farkı yoq.ne iş anlamadım

tek fark yemek borusu girişi bademcikler gidince bi kocaman bi tunel oldu
  • Abi 47 yaşında ne bademcik ameliyatı, geç kalmamışmısın biraz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamkan

Abi 47 yaşında ne bademcik ameliyatı, geç kalmamışmısın biraz?

geçen sene K.B.B cı söyledi hala sallıyorum sık sık boğazım ağrıyor... bende anlamadım onun için araştırıyorum yani olsam mı olmasam mı herif para için mi cellatlık yapacak yosa gerçekten olmam gereklimi bilemiyorum...
    bilindiği gibi bazıları hipokrat yeminini okuldan çıktıktan sonra unutuyorlar ve sadece parayı düşünüyorlar..onlar için insan hayatından önce para geliyor...
  • Valla 9 yaşında olmuştum herhalde.İyi ki de aldırmışım,artık gayet rahatım.Ama beni bayıltmadılar,sadece uyuşturdular.Belki SSK'da olduğum için bayıltmamışlardı..Fazla acı olmamıştı ama iyi hatırladığım birşey var ki çok fena kan akmıştı,habire tükürüyordum
  • abi geçmiş olsun varsa bi tanıdığın doktor falan ona sor daha iyi anlatırlar arkadaşlar ameliyat olmuşlar ama belki bi farklılık vardır sen bi doktora sor daha iyi olur ameliyat olursan şimdiden geçmiş olsun
  • walla ben de oldum çocukken.. bayıltma filan yoktu canlı canlı aldılar walla.. ıyyykkkk iğrençti..

şimdi daha kolay herşey...

geçmiş olsun
  • bende 9 yaşlarımda oldum beni bayılttılar gözlerimi bi açtım odamdayım boğazım hafif ağrıyo ondan sonra 15 gün zaten sıcak hiçbirşey yiyemiyosun zaten yediklerinde çorba özel puding,dondurma falan filan işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

quote:

geçen sene K.B.B cı söyledi hala sallıyorum sık sık boğazım ağrıyor... bende anlamadım onun için araştırıyorum yani olsam mı olmasam mı herif para için mi cellatlık yapacak yosa gerçekten olmam gereklimi bilemiyorum...
    bilindiği gibi bazıları hipokrat yeminini okuldan çıktıktan sonra unutuyorlar ve sadece parayı düşünüyorlar..onlar için insan hayatından önce para geliyor...

Bak abi şu hayatta hiçbirşeyden çekmedim bademciklerimden çektiğim kadar, devamlı şişiyor ama ben ısrarla aldırmıyorum, çünkü tanıdık bir doktor şiddetle karşı çıktı vucüdun sigortasıdır bademcikler dedi, bende beta virüsü var sana tavsiyem bir boğaz kültürü yaptır ve doktora danış ayda bir "penadur 1.200.000 ünite" (diğer adı deposilin) iğnesi yaptır... Bu iğne çok mucizevi bir olay eğer penisilin allerjin yoksa ve doktor onay verirse yaptır, çok ama çok rahat edersin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enginer804

quote:

Bak abi şu hayatta hiçbirşeyden çekmedim bademciklerimden çektiğim kadar, devamlı şişiyor ama ben ısrarla aldırmıyorum, çünkü tanıdık bir doktor şiddetle karşı çıktı vucüdun sigortasıdır bademcikler dedi, bende beta virüsü var sana tavsiyem bir boğaz kültürü yaptır ve doktora danış ayda bir "penadur 1.200.000 ünite" (diğer adı deposilin) iğnesi yaptır... Bu iğne çok mucizevi bir olay eğer penisilin allerjin yoksa ve doktor onay verirse yaptır, çok ama çok rahat edersin...

evet benimde devamlı ağrıyor ne sıcak nede soğuk hiçbirşey içemiyorum dediğin iyneyi biliyoum...benimde nette yaptığım araştırma neticesinde bademciklerin aldırılmasın doğru olmadığı yönünde bazı bilgiler buldum..ama iyice rahatsız etmeye başladı sanki boğazımda takılmış bir lokma var gibi oluyor bazen iyice şişiyor ama bende inat ediyorum yani aldırmamak için

• Aldırma tabi, zararlı birşey olsa o bademcik denen meret, Allah neden yaratsın ki.. Ayrıca bugün doktora sordum bu iğneyi her ay olursak vücuda bir zarar verir mi diye, "yok vermez, hatta ben de her ay koruma mahiyetinde yaptırıyorum" dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 24 Mayıs 2005, 0:13:51 >
  • Sözün Özü

1) Bademciğini sakın aldırma (Ben aldırdım ve çok pişmanım)

2) Bademciğin Dişisi Olabiliyor Yani yeniden tekrar çıkabiliyor...

3) Keşke Bademciğim olsa... (Umarım anlamışsındır.)
  • ben 6 yaşında olmuştum galiba aldırdım çok rahaat ettim ..... sürekli şişiyordu benim bademciklerim
  • Engeenerr bildiğim kadarıyla sen ihtiyarlık sınırına yakın yaştasın, bu yaşa kadar neden olmadınki?

Ben 13 yaşımda olmuştum ama o zamanın şartlarıyla şimdiki şartlar değişmiş olmalı.

Beni canlı canlı kestilerdi(local anestezi) Bademcik diplerine iki yerden iğneyle uygulad uyuşturucuyu, sonra çeneme bi direk dayadı ve makas tarzı bi aletle gıııç gıııç resmen doğradı. Bi iğne yaparken acıdı birde ikinci tarafı keserken, bittiğinde ayna istedim ama vermediler, bende kapı camını ayna gibi yapıp baktım, yüzüm bembeyazdı, normalde kanlı canlıyımdır.

Bu işlem kısa sürüyor ama daha sonra verdiği ilaçlardan bi tanes tıpkı çürük yumurta gibi kokuyordu asıl o canımı sıkmıştı, bir süre katı şeylerde yiyememiştim.

Şimdiden geçmiş olsun, korkacak bişey yok merak etme, ben 24 sene öncesinin en kötü kısımlarını anlattım sadece.

• ben anlamıom valla aldırmadan önce de zırt pırt hastaydım.şimdide soguk içince hemen hasta ne iş?

allah verdi biz şükür etmedikte aldıdık diyemi böyle oluyor acaba?bi işe yaramasa allah onu oraya koymazdı çünkü.
  • quote:

Aldırma tabi, zararlı birşey olsa o bademcik denen meret, Allah neden yaratsın ki.. Ayrıca bugün doktora sordum bu iğneyi her ay olursak vücuda bir zarar verir mi diye, "yok vermez, hatta ben de her ay koruma mahiyetinde yaptırıyorum" dedi...

bende öyle düşünüyorum.zararlı olsaydı Allah neden verirdi değilmi vaz geçtim dursun nezaman tırak ozaman bırak derler ya sonuna kadar beklerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.