Şimdi Ara

Badem - Findik Vucut Gelistirme icin Yararli mi Zararli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar gobegi ve bel simidi olan biri olarak yag tuketmemeye dikkat ediyorum 1 aydir. Bu yuzden de her seyin besin degerini arastiriyorum. 1 ay oldu spora baslayali. Bel olcum 100 cm den 94 e dustu. Kilom 86 dan 79 a dustu. Gogus ve omuz ve biceps ise 2 șer cm artti.

    Arastirirken en muallakta kaldigim besin badem ve findik oldu. Bu isi yillarca yapan adamlar bile badem ve findigi ove ove bitiremiyorlar. Evet proteini cok bu besinlerin kuruyemisler arasinda. Fakat adi ustunde kuruyemis.

    100 gram bademde 12-13 gram yag varsa, 35-40 gram yag var ayni zamanda ki bu cok fazla degil mi? Doymus/doymamis yag vucut icin iyi/kotu yag olaylarini bilmiyorum. Fakat gun icinde ton baligindaki 3-5 gram yagi almamak icin saman gibi ton baligi yiyen adamlar nasil gunde bu kac kez badem-findik tuketiyorlar?

    Net soru. Hem gobekteki yagi yagi yakip hem kas kutlesini artirmak amacinda biri badem ve findik tuketebilir mi? Gibek yapmaz mi bunlar icerisindeki yuksek miktarda yag ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • düzenli çalışırsan yağ olmaz
    faydali diye yiyip yiyip yatarsan o zaman kilo olur
    spor yaptığın günler yemek bana göre daha iyi
    şahsi fikrim
  • Abartılmadığı sürece içerisinde bulundurduğu iyi yağlar sayesinde yağ yakımına bile destek olur, tabi sporla birlikte kullanıldığında.
  • Yağ alımı yapmak emin olun yağ yakımınıza yardımcı olur, tabiki sağlıklı yağlar ile, örneğin fındık ceviz gibi besinler, zeytinyağı, avokado oldukça faydalı ve kaliteli yağ kaynaklarıdır, beslenmenizde bu tür yağlara önem vermeniz hem yağ yakımınız açısından hemde genel sağlık açısından oldukça yararlı olacaktır, tabiki yağ alımını abartmamak ve günlük kalori alımınıza dikkat etmek kaydıyla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ton balığının içinde ki yağ ayçiçek yağı.

    Badem fındık da ise yararlı yağlar var abartmadan tuketirsen yağ yakımına destek olur,zaten vücutta ki yağların kaynağı şeker ve kullanılamayan basit karbonhidratlar.Düzenli zeytinyağı findik fistiktan yag alip spor yapan birisi asla yağlanmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartılmadığı sürece fındık, fıstık, badem vb. kuruyemişlerden alınan yağ zararından çok faydasını gösterir.
  • spordan önce bi avuç karışık badem fındık fayda sağlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.