Şimdi Ara

*** BADA 2.0 ANA KONU *** ( wave serisi telefonlar için bir devrim ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
265
Cevap
0
Favori
30.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://developer.bada.com/apis/tools/sdk/earlyAccess.do
    Önce bu siteye üye olmanız gerekiyor arkadaşlar. Üye olduktan sonra da yukarıdaki bağlantıyı açın, sözleşme için kutucuğu seçin ve kaydınızı gerçekleştirin. Kaydolanlar arasından yine seçim yapılacak ve testçiler belirlenecek.
  • Tahminimce badadevelopers'a üye olanlara gönderiliyor mail. Junk & spam klasörünü de kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • nedense bada 2 de menüde geçişler biraz yavaşlamış.

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

nedense bada 2 de menüde geçişler biraz yavaşlamış.

Nerden biliyorsun daha çıkmadan?

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • Ben de başvurdum kapalı beta testi için. Hayırlısı.

Orijinalden alıntı: mert1907

Varmı bi haber beta'dan?

Henüz yok ama çıkar inşallah yakında.

Orijinalden alıntı: atlantıc

ben boyle bısey buldum bılgı ıcın bakmak ısteyen arkadaslar google cevırıden turkce yapabılırlerhttp://www.samsungbadaapps.com/bada-news/bada-2-0s-exciting-features-revealed-with-new-images

Daha önce görmüştüm bunları.
  • Iphone,ıpod ve galaxy S (sadece bırkac gun) kullandım,Badanın o duzeylere gelmesı ımkansız gıbı bırsey.IOS uygulamarı 250.000 i ,android uygulamaları ıse 100.000 ı gectı.Bada da sayılı uygulama var.2.0 da bırrkac ek ozellık gelecek ama market destegı cok yetersız.Ben telefondan cok sey beklemıyorum.Fotograf ve vıdeo kalıtesının ıyı olusu ve ekran kalıtesı bana yetıyor.Ama dedıgım gıbı Bada yı dıgerlerı ıle yarısa sokmaları cok zor.

Orijinalden alıntı: TAVCI

Iphone,ıpod ve galaxy S (sadece bırkac gun) kullandım,Badanın o duzeylere gelmesı ımkansız gıbı bırsey.IOS uygulamarı 250.000 i ,android uygulamaları ıse 100.000 ı gectı.Bada da sayılı uygulama var.2.0 da bırrkac ek ozellık gelecek ama market destegı cok yetersız.Ben telefondan cok sey beklemıyorum.Fotograf ve vıdeo kalıtesının ıyı olusu ve ekran kalıtesı bana yetıyor.Ama dedıgım gıbı Bada yı dıgerlerı ıle yarısa sokmaları cok zor.

Ben de iPhone 4 kullandım. Wave II ile aralarında uygulama dışında çok az fark gördüm. Uygulamaları fazla önemsemezsek Wave II'ye (ki ben pek önemsemiyorum, mevcut uygulamalar bana yetiyor) iPhone 4 seviyesinde bir cihaz diyebiliriz. iPhone 4'ün fotoğraf çekimi daha iyi, Wave II'den biraz daha hızlı. Ama iPhone'nin dezavantajları da var (bluetooth, bataryasının çıkarılamaması vs.). Wave II'nin de artıları var, Mobil AP, bluetooth 3.0 gibi.
    Uygulama konusunda da sana katılıyorum. Bada'da onlardaki kadar uygulama göreceğimizi hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 12 Temmuz 2011; 11:50:35 >

• Arkadaşlar, Bada için bir e-posta daha geldi.
    Şunu tıklayın:http://img386.yukle.tc/images/4807dd.jpg
    Burada yazanlar ne anlama geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Arkadaşlar, Bada için bir e-posta daha geldi.
    Şunu tıklayın:http://img386.yukle.tc/images/4807dd.jpg
    Burada yazanlar ne anlama geliyor?

Beta testinin kapandığından bahsetmiş.Ayrıca İos ve bada arasındaki bazı farklılık veya benzerliklerden bahsedilmiş.

Kaynak : xda,alıntıdır.

Orijinalden alıntı: Letherin

ya iyi ki öğrenmişsiniz bir kelime stabil stabil sabil....
    Ya arkadaşım uygulama ve içerik olmadıktan sonra etmişim o stabilitenin içine. Koskoca bir yıl oldu verilen vaatlerin hangileri yerine getirildi ? Siz Bada'yı öyle anlatıyorsunuz ki, elimdeki telefona bakınca "herhalde benimkinden başka bir işletim sistemi" diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

aynen....

windows da guzel bır ısletım sıstemı.

ama ıkı yazılım yukledıkten sonra şişiyor sacmalıyor.

bana ne bada' nın stabıl olusundan. stabılıtesını olcecek uygulama mı var?

bada nında ıcerık konusunda sınıfta kaldıgını kabullenmemız gerekıyor.

oncelıklı yapılması gerekende cok buyuk kıtlelerın dıkkatını cekecek ve dıgerlerınden sıyırılacak bır seylerın olması.

samsung bunları yapamazsa bada nın gelecegını ben parlak gormuyorum.

• Tamamda size zorla alında bada kullanan diyen oldumu ya gidin Ios yada Android kullanın boşuna başımızı ağrıtmayın burda.Sanki Samsung zorla satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 16 Temmuz 2011; 12:39:27 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.