Şimdi Ara

bad upload sorunu assassins creed 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sürekli assassins creed 3 multiplayer oynuyorum fakat çoğunlukla lag oluyo oyun için gereken portları modemden açtım fakat değişen bir şey yok
    oyunun ayarlar bölümünde nat open gözüküyor bu iyi ama upload ise bad gözüküyor ve anlaşılacağı üzere sorun upload hızından kaynaklı
    speedtest adlı sitedeki sonuçlar şu şekilde
    ping 22ms (oyunda iken 180 i buluyor)
    upload 0.80mbps
    download speed 11.06 mbps(ben ttnet 8 mbps internet kullanıyorum fakat burada 11 gözüküyor bu yüzden ttnetin hız testinide denedim)
    ttnet hız testi;
    indirme hızı 9.41mbps
    upload hızı 0.79

şimdi sizden şunu öğrenmek istiyorum;
    1.upload hızını etkileyen ve düşüren faktörler nedir,bunları yok ederek oyun oynarsam biraz daha fazla performans sağlar mı?
    2.pingim 22-23 mbps gözükmesine rağmen oynadığım oyunlarda 150-180 arası oluyo bunun nedeni nedir?
    3.8-20 mbps arası pingi ve upload hızı yüksek olan en iyi internet servis sağlatıcı ve paketi nedir altyapısı sağlam olan?
    4.ttnet mi?türkcell süperonline mı?

• Amerikaya speed test yaparmısın uploadın ve pingin kaç çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    o nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurkanyy

o nasıl yapılıyor?

speedtest.net

e girip bir sunucu seçip test ediceksiniz.Sunucu amerikadaysa türkiyeden 180 den aşagı ping almanız imkansız hangi firmaya geçerseniz geçin.Oyunun sunucusunu öğrenmeye calısın kolay kolay her oyuna yeter 0,7 mbit upload.
    ameican serverında sonuç
    ping 157 ms
    download 2.38 mbps
    upload 0.78mbps

bu sorunu nasıl çözebiliriz?amerikada bir yerden proxy oluştursam çözülürmü?bana bu sorunu yaşamayacağım bir servis sağlayıcı önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurkanyy -- 25 Ağustos 2013; 12:53:40 >
  • quote:

ameican serverında sonuç
    ping 157 ms
    download 2.38 mbps
    upload 0.78mbps

bu sorunu nasıl çözebiliriz?amerikada bir yerden proxy oluştursam çözülürmü?bana bu sorunu yaşamayacağım bir servis sağlayıcı önerirmisiniz?

Öyle bir servis sağlayıcısı yok mesafeden ötürü.Adsl kullanıyorsunuz fibere geçseniz en fazla 10 ms etkiliyor amerikaya bişey değişmiyor yani.

Oyunun sunucusu amerikamı avrupamı onu öğrenin öncelikle eğer amerikaysa boşuna ugrasmayın avrupaysa baska servis saglayıcıya gecebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 25 Ağustos 2013; 13:15:25 >
  • araştırdım fakat bulamadım araştırmaya devam ederim eğer avrupa ise süperonlina geçmem uygun olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

araştırdım fakat bulamadım araştırmaya devam ederim eğer avrupa ise süperonlina geçmem uygun olurmu?

superonline fiber varmı?
    evet hatta 1000 mbps ye kadar
  • Eğer sadece bu oyun için geçicekseniz sunucunun yerini arastırın dedim gibi amerikaysa fark yaşamayacaksınız avrupaysa sol fiber daha iyi performans verir size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.