Şimdi Ara

Bad sector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar pcmde bad sector var bunu düzeltmek için full sürüm hddregenetator yuklredim windows ortamında düzeltirken bu hata windows ortamında düzeltilemez felan dedi bende flasha boot ettim pcye reset tarım şimdide şöyle bir hata var bad command or file name yazıyor ne yazıp enterlasam aynı şeyi yazıyor USB mi bozuktur sizce yardım edin nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben o programın bir işe yaradığını zannetmiyorum benim eski pc'de de vardı Maxtor Maxblast 5 indirip cd'ye yazdırıp low level format attım, bütün bad sectorler gitti. Bence sen de verilerini yedekle ve low level format at
  • Bed sektörler mantıksalsa yani hdd ara yüzünde sıkıntı oluşturuyorsa geçici olarak giderilebilir ilerde yine sıkıntı verebilir ama disk üzerinde fiziksel zarar varsa genel itibariyle o hdd çöpe gider arkadaşın dediği derinlemesine format risklidir hdd elinde de kalabilir verilerinizi yedekleyin maddi durumunuz müsaitse en iyisi yeni bir hdd almak.Bed sektörleri gösteren bir foto atsanız daha sağlıklı cevap verebiliriz.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Dostum tarattim 30 40 tane kare kırmızı çıktı bide health sekmesinde reallocated sector count kırmızı diğerleri normal ama 16 bin adet küsür bad sector var.sanorsam ben bi SS aticam birazdan ama bisey daha demek istiyorum bu bad sectorler PC yı reset atarken power tuşuna uzun süreli basarak kapattıgimdan sonra oldu fiziksel sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Buyrun
     Bad sector
  • Evet fiziksel bir durum ani güç kapanmalarında zarar görecek donanımlardan biridir hdd,bu fiziksel bir darbe sonucu yada zamanla hdd deforme olmasından da oluşabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD ve Bad Sector
    12 yıl önce açıldı
    Bad Sector-Lowlevel Format
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.