Bildirim
Bad Pool Header Hatası(YARDIM) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Tamam öyle yapıyım fiyat farkını verip gskill alınır mı?
alınır tabi böyle uyumsuzluk sorunları yaşamassın -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Tamam öyle yapıyım fiyat farkını verip gskill alınır mı?
alınır tabi böyle uyumsuzluk sorunları yaşamassın
Galiba gskill amd ile daha uyumlu çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ramları degiştirirken işlemcin kaç mhz kadar destekliyor ona göre al yüksek fiyat düşük performans istemeyiz. :D
Bu arada anlamı bellek yönetimi. -
quote:
Orijinalden alıntı: İsmailCanKurt
Dostum ramları degiştirirken işlemcin kaç mhz kadar destekliyor ona göre al yüksek fiyat düşük performans istemeyiz. :D
Bu arada anlamı bellek yönetimi.
Tamam saol
Phenom II x4 965 en fazla 1333mhz destekliyornus şuan öğrendim ve 1333e çektim hızları şuanlık sorun yok
Dostum bu işler böyle işlemci patron digerleri köpekleri :D -
quote:
Dostum bu işler böyle işlemci patron digerleri köpekleri :D
.İnşallah sorun çıkarmaz
Dostum donanım olarak bir hata yoksa bi sorun çıkmaz yazılımsal hata olsun yeterki düzeltilebilir -
quote:
Dostum donanım olarak bir hata yoksa bi sorun çıkmaz yazılımsal hata olsun yeterki düzeltilebilir
Aynen yazılım hallediliyor ama donanim olunca bazen yenilemek gerekiyor.Öğrenciyiz malum
Dostum ögrenci olsak bile ikinci el almamaya özen gösterelim unutmayın elektronik aletlerin bir ömrü var ve bazı etkenler bu ömrü kısaltabilir o yüzden 20-30 liranın lafını yapıp 100-300 liradan olabiliriz.
Hayırlı geceler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X