Serverin nasıl eklendiğini öğrendim teşekkürler. Beyaz ekran hatası alan arkadaşlar oyunu düşük ayarlarda oynamayı denesinler.
quote:
Orijinalden alıntı: EnsArTRance
cryturkiye serverında şu an doluluk oranı 17/32.. cuma namazına kadar oynamayı düşünüyorum. haliyle zaman zaman serverlar arasında geçişler yapacağım :)
[BFTR] EnsArTRance
Friend List'e ekleyin..
hocam seni ekledim ama kabul etmedin galiba? seninle oynamıştık teke tek server boşken :D
quote:
Orijinalden alıntı: patapatar
settings.ini favorite servers eklemek için her iki serverinda gerekli bilgilerini verebilirmisiniz.
buyur abi..
FavoriteGames=3351472078,b12db854-b078-4102-b452-fb25da63338e,=\TR/= Battlefield Turkiye 24/7 *RUSH*;989848980,19653bcf-f70f-4820-9aa6-c0022196891e,=\ ISTANBUL FEVER /= *RUSH*;
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: patapatar
settings.ini favorite servers eklemek için her iki serverinda gerekli bilgilerini verebilirmisiniz.
buyur abi..
FavoriteGames=3351472078,b12db854-b078-4102-b452-fb25da63338e,=\TR/= Battlefield Turkiye 24/7 *RUSH*;989848980,19653bcf-f70f-4820-9aa6-c0022196891e,=\ ISTANBUL FEVER /= *RUSH*;
bunu nereye ekliycezki.!
C:\Users\Kullanıcı Adın\Documents(belgeler)\BFBC2\GameSettings.ini dosyasını not defteriyle açıp ekleyebilirsiniz. Favorite servers sekmesini alıntı içindeki kodla birebir değiştirin.
Merhabalar Serverda Lag problemi yaşıyorum. Bilgisayarımın özellikleri yüksek olduğu için Fsp den kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Düne kadar zaten böyle bir problem ile karşılaşmıyordum. Server da degişen bir ayar mı oldu acaba yada benim gözümden ne kaçıyor olabilir. Adsl 2mbit sınırsız kullanıyorum. Steamden satın aldığım için ping degerlerini göremiyorum.
paypal ile ucuza key alabileceğim biyer bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty hocam seni ekledim ama kabul etmedin galiba? seninle oynamıştık teke tek server boşken :D
oyuna 2 gündür giremedim abi, bu akşam kabul ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: yalyet Merhabalar Serverda Lag problemi yaşıyorum. Bilgisayarımın özellikleri yüksek olduğu için Fsp den kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Düne kadar zaten böyle bir problem ile karşılaşmıyordum. Server da degişen bir ayar mı oldu acaba yada benim gözümden ne kaçıyor olabilir. Adsl 2mbit sınırsız kullanıyorum. Steamden satın aldığım için ping degerlerini göremiyorum.
Nadir de olsa, kiralanan firmanın sunucularının yoğunluğuna dayanarak serverdaki herkeste olmak üzere lag oluşabiliyor. Siz de bu yoğunluklara denk gelmiş olabilirsiniz. Sunucularımızda istediğimiz gibi değişiklik yapamıyoruz yönetim dışında. Çünkü bir firmadan kiralıyoruz, onların da bir şey değiştirdiklerini sanmıyorum.
Multi illegal yolla oynanmıyor değil mi?
Hilecilerle uğraşmak istemiyorum
İllegal yollarla oynanmıyor. Hayır.
ekleyin arkdaşlar beraber oynarız
el_nino_striker
beyler ps3 xbox pc oyuncuları aynı serverda beraber oynayabiliyormu?
oyun çıktığı ilk günden bu yana oynuyorum şu bahsedilen türk serverini hiç bulamadım
Bulamıyorsan yukardaki mesajları okuyarak favorilerine ekleyebilirsin. Bu arada sitemiz tekrar online.
Edit yapamadığım için üst üste görünebilir, üzgünüm.
Konsol oyuncuları ve Pc oyuncuları bir arada bir sunucuda oynayamıyor.
hardcore olsun bence hep cünkü diyer türlü okadar güzel olmuyor haritada adamların yerlerini vs görüyoruz ve daha zor ölüyorlar . :D
Hardcore ayarlamayı düşünüyorum. Ama takım kit sayısı sınırlandırması tarzı bir uygulama gerekli team fortress 2'deki gibi. herkes recon alır birbirini tek atışta öldürür vs tadı kalmaz diye düşünüyorum. O yüzden Hardcore ayarlarsam eğer Conquest modu ayarlarım diyorum.
=\ ISTANBUL FEVER /= *RUSH* serverınız kapandı mı? listede çıkmıyor eğer öyleyse bende listeden çıkaracağım forumdaki.
server firmasını beğenmedik diyeyim. ctr serverı konunuzda kalsın, gerekli bilgileri verince güncellersiniz. bftr serverı için de firma değişikliği düşünüyoruz. biraz uğraştıracam sizi malesef.
quote:
server firmasını beğenmedik diyeyim. ctr serverı konunuzda kalsın, gerekli bilgileri verince güncellersiniz. bftr serverı için de firma değişikliği düşünüyoruz. biraz uğraştıracam sizi malesef.
Sorun değil gerektiğinde konuya update atarsanız düzeltirim.