Beyler uzatmadan direk konuya geçiyorum, PC'de Bad Company 2 serverlerı nasıl, kaç kişi oynuyodur şu an? Oyuncu bulabilir miyim rahat bi şekilde? Burada oynayan var mı?
Ben de hem BF3 hem de BF BC 2 var, hala doğru düzgün BF3 oynayamıyorum donma hatası olduğu için o yüzden Bad Company 2'ye devam ediyorum.Kısaca şöyle yazayım ; BC 2'de serverlar her zaman full,ben gece girdiğimde bile çok rahat server bulabiliyorum.
Ancak şu saatten sonra sıfırdan Bad Company 2 oynanmaz.Çünkü oyuncuların büyük bir kısmı lvl50 olmuş durumda,bütün silahları ve bütün özellikleri açmış durumdalar,sıfırdan başlayıp oynamak büyük işkence olur multiplayer'da.
Bence BF3 al.
Ben GRAW2 oynuyorum arada sırada o oyunda bile server bulabiliyorum. Kesinlikle sorun olmaz. Ama arkadaşın dediği gibi sen silah ve eklenti açtırıcam diye kafayı yersin.
Ya onu dert etmeyin beyler, PS3'de BF3 var ordan multiplayer oynayabiliyorum zaten. Fakat bir süreliğine ps3 kullanamıycam. Bu süre zarfında zaman geçirmek için bi oyun lazımdı. MW2'de aklımdan geçti ama BC2'den vazgeçemedim. Onu alıcam. Silah olarak bi m24 yetiyor bana. Fazla eklentiye gerek yok.
Şimdi tek sorunum inşallah pc kaldırır bu oyunu. Umarım sorun olmaz :(