Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti)

• Utku_20

sistem kotu galiba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

iyiki bir oyun cıkardılar adamca yapında herkez baksın demonuza

DEMO ile BETA farklı şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Kendi Çektiğim Fotoğraflar:

çekilen çile bu yuzdense yazık gerçekten,1ay sonra fulu cıkar ındırırız bukadar kasmaya gerek yok!!!

•  Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti)

Birkaç SS de bende..Bu arada bu oyunda sizi öldüren kişiyi gösteriyor ama önden TPS olarak gösteriyor.. [Bkz:4.RESİM]
    MW2 deki gibi FPS olarak nasıl öldüğümüzü göremiyoruz... Onu FPS yapsalar daha iyi olurdu...Orjinal almakdan giderek soğuyorum BETA KEY alamayanlar hiç üzülmesin.Kaybettikleri hiçbişey yok

• Videolardaki bad company 2 ye hiç benzemiyor..grafikleri berbat..en yüksek ayarda oynadım ama çok kötü..full sürüm böyle gelirse bi oyundan cacık olmaz
  • Herkesi memnun etmek mümkün değil cidden...
    Şaşıyorum bazı insanlara.
  • Beta diye olabilir grafikler ama benim için grafikten ziyade oynanabilirlik ve eğlence ön planda.Battlefield 2 nin grafikleri güzel değil (en azından şuan ki şartlarda) ama oynarken büyük keyif alıyorum

Ekleme: 2 gün önce bi beta key aldım ama başka biri kullanıyor uyarısı verdiği için oyunu hala oynayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 31 Ocak 2010; 12:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Herkesi memnun etmek mümkün değil cidden...

Şaşılacak birşey yok beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de olacak. Çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

Utku_20

sistem kotu galiba ?

Pek Kötü Değil Ama Yüksekte Açınca Kastı Bu Yüzden Bunlar Low'da Çektiğim Resimler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Herkesi memnun etmek mümkün değil cidden...

Şaşılacak birşey yok beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de olacak. Çok normal.

Bu beğenmemek değil, cahillik.
    Yorumları okumak bunu anlamanı sağlar rahatça.
    Beğenmeyenler oyundan anlamaz gibi bir şey demiyorum ama bir insanın "beğenmediğini" dile getiriş şekli böyleyse gerçekten bir sorunu var demektir.
  • Tek map mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Tek map mi var ?

Evet Tek Bir Map Var...
  • quote:

quote:

Tek map mi var ?

Evet Tek Bir Map Var...

Sakın "BETA" diye olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 31 Ocak 2010; 15:24:12 >
  • şu başlığı değiştirseler bari bi işe yaramıyo ?
  • arkadaşlar elinde key olan yokmu fazladan oyun 3 gündür bekliyo öle. pm atan olursa cok sevirim bizde bi görelim nasılmış
  • quote:

quote:

quote:

Tek map mi var ?

Evet Tek Bir Map Var...

Sakın "BETA" diye olmasın ?

Hadi canım inanmam...
  • O ifadeyi aslında benim sana yapmam lazım.
    BETA'da ne koymalarını bekliyorsun anlamıyorum, tüm MP'yi mi? Bir de kalkmış tek map mi var dedikten sonra hadi canım inanmam diyorsun. İnanma o zaman.
  • JCB 'ye katılıyorum.Grafikler güzel değil pc'im kasıyor diye savunma yapıp bu oyun kötü denmez.İlk önce bu oyunun hangi iddalar ile çıktığını öğrenmemiz lazım.Bize hangi özellikleri sunacak.Bu oyunun asıl ana özelliği multidir.Bc2'yi singlesi için alan insan çok azdır.Ayrıca Dice kesinlikle en iyi grafik iddası ile bu oyunu çıkarmıyor.Tabi burda grafiğin nasıl yorumlandığıda önemlidir.Statik zarar veremediğin bir çevreye grafik basmak kolaydır.İşin kolayına kaçmak demektir.Ama dice ne yaptı zor olanı seçti.İnanılmaz fizik hesaplamaları yapan bir oyun motoru ile bu oyunu yaptı.Nerdeyse %90 çevreye zarar verdiğimiz bir oyun.Multide arka planda oyun motoru ne hesaplamalar yapıyor bunu biliyormusunuz.Hem de bu kadar geniş alanlarda geçiyor.Bence bu gördüğümüz grafik aksine çok iyi.
    Evet dün betayı oynadım pc'de.Tüm ayarları low yapıp 720 p'de oynadım.Grafik olarak sırıtsada ancak o zaman akıcı oynuyordum.Betadaki haritayı beğendim.Ama ben klavye-mouse ile oynamayı beceremiyorum.O yüzden ps3'deki performansımı sergileyemedim.Zaten çok lag oluyor.Devamlı oyun donuyor.O low ayarlarda bile bina yıkılmalarında kasıyor.Yani pc'de ki betada tam istediğim verimi alamadım.Ama oyun mükemmel ona laf yok.Sistemi iyi olan bu oyunu kesinlikle alsın.Ben bu oyunu sevmiyorum diyen adam bile biraz daha kasıp oynasa eminim bu oyunu sevecektir.Çünkü bu oyunda o potansiyel var..
    Ayrıca bir arkadaş sormuş.Ps3 deki beta ile pc'de ki beta arasında grafik farkı varmı dedi.
    Ps3'deki beta başka bir haritaydı.Sanırım oyun ps3'de high'da 1280x720p'de 2x aa ile sabit 30 fps'de çalışıyor.Benim pc'de o ayara getiremiyorum zaten çok kasıyor.Ancak grafiğin nasıl olduğunu görüyorsun.Tabi ki iyi bir pc'de oyun ps3'den daha iyi gözükür aa ve çözünürlük ile.Onun dışında pek de fark yok diyebiliriz.Bi de bu pc'deki betada en fazla 11 levele ladar çıkabiliyoruz.Ps3 betada sınırsızdı bu rütbe.30. rütbeye kadar gelmiştim..Bunda onu kaldırmışlar galiba..

• Arkadaşlar Beta sürümünde geliştirdigimiz özellikler. Tam sürümde aynen devam edck mi ? Mesela 11 Lvl olduk diyelm. Tam sürüm cıktıgında aynı üyelik ile devam edebilecek miyiz acaba :S

Elimde 2 adet beta key var. Bu mesajın altına yorum atan iki kişiye verecegim beta keyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Daniel's -- 31 Ocak 2010; 17:39:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.