Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var bunda bir iş ama
  • Abi orada 17:00 CET diyor.
    E şu anda CET olarak saat 19:35.
    Vay insafsızlar vaay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 97gazisi

Abi orada 17:00 CET diyor.
    E şu anda CET olarak saat 19:35.
    Vay insafsızlar vaay

gunaydin ,simdide 25 post kasman lazimmis sitesinden beta alabilmek icin ...
  • iyiki bir oyun cıkardılar adamca yapında herkez baksın demonuza
  • Gelir geçer,başka oyun mu yok bize demi,onlar bizi oyunlarında istemiyorlarsa,biz onların oyununu hiç istemiyoruz.EA hiç değilse şu oyunu Open BETA yapıp gönlümüzü alsın,hem o kadar kişinin güvenini yitirmiş olmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phermat0n

Gelir geçer,başka oyun mu yok bize demi,onlar bizi oyunlarında istemiyorlarsa,biz onların oyununu hiç istemiyoruz.EA hiç değilse şu oyunu Open BETA yapıp gönlümüzü alsın,hem o kadar kişinin güvenini yitirmiş olmazlar.

bu EA nin degil I3D nin oyunu . birde artistlik yapiyoarlar , yeni protect sistemi kirilmaz diye . CPU kodlarina ulasilamiyan , bunun icin imkansiz denilen ps3 kirdilar :D bu oyunumu kiramiycaklar ?

dedigim gibi , ben orjinal almayi dusunuyordum , bu dakikadan sonra orjinal almam ! millete kopek cekiyorlar resmen . onceki BF serileri gibi bununda multisini kiracaklardir :) .
  • valla ya siteye 25 tane mesaj atmak icin kac saat ugrastim o ne bicim lag beya :S
  • fqcl-r4tl-wlw2-a3hn
    78ur-t4hv-4htm-6khh
    6eb8-am7b-2w4n-jjep
    8yg5-2fq2-9kuu-lc8s
    274w-cbgf-dtks-kzp4
    7hlm-zqs9-zpgh-59nh
    4wyy-e4du-cxpk-dupc
    9uad-jrua-9s8g-6jxz
    aanx-62cp-2ly9-mh8n

alin deneyin :D olursa
  • Calisan key varsa Allah rizasi icin :(

euahaheuuuu sansa bak bea oyunu indirdik ,keyler tukendi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 30 Ocak 2010; 22:10:02 >
  • Key alabilen varmı daha oynayamadan beta bitecek...
  • 25 post istemisler 28 oldu hala o sayfaya giris izni yok pff :(
  • Kilitlemisler o sayfayi kimse giremiyor su anda. Bir beta keyi vericekler, benim gozumde degerleri cok dustu gercekten..
  • arkadaşlar 25 post mesajı yazdıktan sonra ne yapıyoruz bulamadım allah aşkına yardım edin yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLex20*

Kilitlemisler o sayfayi kimse giremiyor su anda. Bir beta keyi vericekler, benim gozumde degerleri cok dustu gercekten..

hangi sayfa ?
  • arkadaşlar şu sayfayı biri söylesinde bizde bakalım post mesajı yazdıktan sonra keyi nasıl alıcaz yardım edecek arkadaş yokmu??
  • Bir Arkadaşta Fazladan Key Vardı.Bana Verdi Şuan Oynuyorum,Biraz Sonra Resim Atarım.
  • bu salak sitenin dün verdiği 2 key de çalışmıyo, bi tane abim bi tane arkadaşım almıştı ikisi de kullanılmış
  • arkadaşlar kimse yardım etmiyecekmi 25 cevap yazdıktan sonra keyi almak için ne yapmamız gerekiyor hangi linke girmemiz gerekiyor lütfen yardım edi yaa
  • http://forum.i3d.net/contest-win-goodies-games/144828-bad-company-2-beta-keys.html bu linke giriceksin fakat burdaki keyler kullanilmis bende 50 tane denedim ama hala giremedim malesef.
  • 25 post kasan kişiler altta vereceğim profile girip söylüyorlardı.ama emin değilim bir yazın siz yinede...
    http://forum.i3d.net/members/1552-i3d.html

-
    Bu arada fazladan keyi olan yok mu hala? :(
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.