Şimdi Ara

bad company 2 No One Gets Left Behind geçemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Find Flynn görevinde yüksek bir konuma geliyoruz belli bir alanın dışına çıkarsa geri dönmemizi istiyor. orda tüfekle herkesi öldürüyorum ama yinede o alandan dışarı çıkamıyorum neyi eksik yapıyorum acaba haritada yönü gösteren krmızı ok duruyor ama kaç defa denediysem olmadı yardımlarınızı bekliyorum

• Bende geçemiyorum birileri cevap yazsa iyi olacak
  • ben geçtim arkadaşım göreve ilk girdiğinde hemen bi sniper tüfek al binaların arasından karşı karşıya geçen iki asker var onları öldürmezsen onlar biryerde kalıyor ve onlar öldürmediğin için geçemiyorsun. önce o iki askeri öldür sonra diğerlerini nihayi olarak işe yarıyor tavsiye ederim
  • bu oyundaki bir bug,

bölümün en başından başlayınca düzeldi bende ( zaten kısa biryer )

şöyle bir şeye dikkat ettim , bölüm bozuk olduğunda toplama kampına ulaşınca kampın ortasındaki yoldan karşıdan karşıya 2 asker geçiyor ( onları vursan da değişmiyor ) ama düzeldiğinde o 2 asker yine aynı bölgede bir kamyondan iniyorlar ki kamyon kasasında patlayıcı varil var
  • Bu bölümde Tankı patlatacağım ama RPC silahı yok, youtube da nasıl geçildiğini izledim ama benim oyunda rpc silahı olması gereken yerde bişey yok. Ne yapacağım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK THE LAST OF US PART 1
    2 yıl önce açıldı
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.