arkadaşlar Find Flynn görevinde yüksek bir konuma geliyoruz belli bir alanın dışına çıkarsa geri dönmemizi istiyor. orda tüfekle herkesi öldürüyorum ama yinede o alandan dışarı çıkamıyorum neyi eksik yapıyorum acaba haritada yönü gösteren krmızı ok duruyor ama kaç defa denediysem olmadı yardımlarınızı bekliyorum
Bende geçemiyorum birileri cevap yazsa iyi olacak
ben geçtim arkadaşım göreve ilk girdiğinde hemen bi sniper tüfek al binaların arasından karşı karşıya geçen iki asker var onları öldürmezsen onlar biryerde kalıyor ve onlar öldürmediğin için geçemiyorsun. önce o iki askeri öldür sonra diğerlerini nihayi olarak işe yarıyor tavsiye ederim
bu oyundaki bir bug,
bölümün en başından başlayınca düzeldi bende ( zaten kısa biryer )
şöyle bir şeye dikkat ettim , bölüm bozuk olduğunda toplama kampına ulaşınca kampın ortasındaki yoldan karşıdan karşıya 2 asker geçiyor ( onları vursan da değişmiyor ) ama düzeldiğinde o 2 asker yine aynı bölgede bir kamyondan iniyorlar ki kamyon kasasında patlayıcı varil var
Bu bölümde Tankı patlatacağım ama RPC silahı yok, youtube da nasıl geçildiğini izledim ama benim oyunda rpc silahı olması gereken yerde bişey yok. Ne yapacağım?