Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 BEYAZ EKRAN SORUNU (ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorun bende de var ekran kartım ati sapphire 1650 pro. Driver olarak en son olan 10.2 yüklü. Bölüm aralarında hep beyaz ekran oluyodu ama geçiyodu. Şu an kargo uçağının içindeki bölümdeyim. Bu bölümde sürekli aynı yerde beyaz ekran geliyo ve geçmiyo. Oyunu 10 kere kapatıp açtım bilgisayarı yeniden başlattım. Oyundaki ekran kartı ayarlarını lowa çektim ama sürekli beyaz ekran geliyo ne yapmam gerekiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

Bu sorun bende de var ekran kartım ati sapphire 1650 pro. Driver olarak en son olan 10.2 yüklü. Bölüm aralarında hep beyaz ekran oluyodu ama geçiyodu. Şu an kargo uçağının içindeki bölümdeyim. Bu bölümde sürekli aynı yerde beyaz ekran geliyo ve geçmiyo. Oyunu 10 kere kapatıp açtım bilgisayarı yeniden başlattım. Oyundaki ekran kartı ayarlarını lowa çektim ama sürekli beyaz ekran geliyo ne yapmam gerekiyo ?

valla bende yeni konu bile açtım cvp arıyorum.hadi hata dicem ama oyun orjinal be kardeşim diper sitelerdede korsan oyun oldugu için yazmışlar falan filan alakası bile yok.ekran kartı yetmiyo dicem adam x1950 ile oynatmış 128 bitlik kartla bendeki 256 lık var bu işte bişey çözemedim ben yarında olmazsa yeni ekran kartı alıcam bakalım

• Bendede GTX295 var beyaz ekran çıkıyor.OYundayken birden bire beyaz ekran...
    BC2 sorunlu...Umarım bir patch yayınlanır...
  • yahu anlayamadım gtx295 tede olduysa yuh artık ekran kartıyla hiçbir alakası yok o zaman.driver güncelleme dedik önceki sürümü sil yeniden yükledik yeniden başladık tık yok.işlemci amd5200 dedik gittik phenom 9450 aldık 300 kağıda yine aynı yine aynı anlamadım ben bu işi ya
  • Sorun oyun ile ilgili.Beta sürümünde de vardı...Tamamen stabil olması 3 ay ı bulur oyunun...
  • aynen katılıyorum birisi yazmış hatta video çekmiş bug la ilgili bir önceki sayfaya gelsene alidarkstone tam bir komedi ya :)
  • Anlaşılan herkes kuyudan aşağı bakmış :) .... Zaten bunun başka bi açıklaması olamaz.Beta çıktığından bu yana oyunda BUG var.Her hafta PATCH yayınlıyorlar.Zaten Birde şöyle bir durum var.Oyun NVIDIA sürücülerindemi sorun çıkarıyor diye düşünüyorum.Çünkü arkadaşımda 4870X2 var ve hiç beyaz ekran sorunu yaşamadı daha...

Ya driver dan
    Ya oyundaki BUG dan
    Ya da her ikisi....
  • 3850 de bende var güncel bir kart değil ama 256 bitlik bi kart arkadaştan denemelik 3870 aldım ondada aynı ayarları en düşüğe almama rağmen.
  • O kartlar sorun çıkarmaz tahminim.Ama 10.x serisi driver yüklememek lazım sorunlu hep.....
  • şöyle bir durum fark ettim: ati ekran kartı varken oyuna girme süresi uzun sürüyor, nvidia ekran kartı takılıyken çok az bekliyorum , ne tuhaf? ati 5770, nvidia ise 9800 gtx
  • Aynı sorunu hala yaşayan varsa settings.ini'den dxversion'u 9 yapsınlar.
  • DirectX ile mi alakalı yani ?
  • Evet arkadaşlar sorunu garip bir biçimde çözdüm.Daha doğrusu EA games in forumundan aldım bu bilgiyi.

Oyunun kurulu olduğu dizince BFBC2Game.exe yi BF2Game.exe olarak değiştirin yani fazlalık olan "BC" harflerini çıkarın.Daha sonra masaüstüne kısayol atın oyunu ordan çalıştırın....Kolay gelsin.....DENENMİŞTİR
  • beyler oyuna gırınce oyunda atıyor benı nedense ekran kartım radeon 4870 x2 son drıverlar yuklu
  • alidark senin taktiği denedim olmadı!!!acaba skullptura ripini indirsem düzelirmi
  • Bugun opgamez ripini indirdim sorunsuz çalıştı ama modern warfare2 bundan daha güzel!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Evet arkadaşlar sorunu garip bir biçimde çözdüm.Daha doğrusu EA games in forumundan aldım bu bilgiyi.

Oyunun kurulu olduğu dizince BFBC2Game.exe yi BF2Game.exe olarak değiştirin yani fazlalık olan "BC" harflerini çıkarın.Daha sonra masaüstüne kısayol atın oyunu ordan çalıştırın....Kolay gelsin.....DENENMİŞTİR

tşk ederim arkadaşım,sayende oyunu çalıştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeidor

quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Evet arkadaşlar sorunu garip bir biçimde çözdüm.Daha doğrusu EA games in forumundan aldım bu bilgiyi.

tşk ederim arkadaşım,sayende oyunu çalıştırdım.

Rica ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: robincik

alidark senin taktiği denedim olmadı!!!acaba skullptura ripini indirsem düzelirmi

Ben Multiplayer için tavsiyede bulundum. Kendim orjinal oyun kullandığım için bişey diyemem. Ama netten de indirdiğimde oluyordu yani crack ile alakası yok.Oyundan atma sorunu varsa crack ile alakalıdır. Beyaz ekran sorunu apayrı bi olay.
  • bu oyuna ne yaptıysam care olmadı kartı serın tutdum fan sesıne razı olsum burda bazı arkadaslar ea aramıslarda onlarda demıskı bfbc2 game exe yı bf2game yapın burda tek dogrusu ve dıger hepsı atıp tutma denenmıstır yenı bır pack gelene kadarda bole ıdare etmemız gerek dx9 la hıc bır problem yok arkadaslar bende bu oyunun multıplayerını oynuyorum level 50 oldu ama 43 e kadar beyaz ekran hatasıyla oynadım oyun ıskenceye donustu bu arada eklemek ıstersenız CROWLAND :D dx dokuz yapın settings den saygılar herkeze
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.