Şimdi Ara

Backwoods bilen baksın lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler pek güncel konu bulamadım eskiden ballısını alıyordum... istanbul civarında nerde bulabilirim

• bu aralar çok sıkıntılı honey berry arıyorsan hani mor renk , ama kahve rengisini arıosan eminonunde ticaret odasının karsı yokusundan cık sor sorustur oralarda bulursun . honey berry bulursan 50 tl civari , kahverengi paket 30-35 tl civari .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

bu aralar çok sıkıntılı honey berry arıyorsan hani mor renk , ama kahve rengisini arıosan eminonunde ticaret odasının karsı yokusundan cık sor sorustur oralarda bulursun . honey berry bulursan 50 tl civari , kahverengi paket 30-35 tl civari .

sigara kaçakcısı gibi konuştun aynen.. (: O bahsettiğin yerlerde tek tek kapatılıyor eminönüde uğurlu han civarındaki kaçakcı dükkanları.

Bu arada çeşitleri bazı tobacco shoplarda var ama çok nadir orjinal yasal olarak satılmıyor türkiyede aslında ama bazı yerler getiriyor. Sadesini bulursun ama.
  • Peki kaçak olup olmadığını nasıl anlarım birbilginiz varmı..
  • Avcılar metrobüs gişelerine gelmeden üst geçitte akşam 7 de tezgah açan gece 12 de kapatan bir arkadaş var. Onda yoksa satan bir yer bilir. Eğer onda yoksa "Gitaristin sana selamı var, nerden bulabilirim?" de yönlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 8 Kasım 2011; 22:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Peki kaçak olup olmadığını nasıl anlarım birbilginiz varmı..

Bildiğim kadarıyla paketteki renklerden oluyormuş bu biraz soluk oluyor sahteler ama yinede çok zor aslında anlamak fiyatı çok ucuz değilse orjinaldir büyük ihtimal. Pakedini 5 e alıyorum fakat sadesi var üzümlü falan çeşitlerini bulamıyorum bende.
  • quote:

bu aralar çok sıkıntılı honey berry arıyorsan hani mor renk , ama kahve rengisini arıosan eminonunde ticaret odasının karsı yokusundan cık sor sorustur oralarda bulursun . honey berry bulursan 50 tl civari , kahverengi paket 30-35 tl civari .

en son 7 liraya almıştım be yuh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flashtool bilenler lütfen baksın
    11 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 ay kadar önce Mısır çarşısı civarında Honey Berry aldım 10 liraya.Orjinaldi.Diğer çeşitler 7 liraydı.

O civarlara gidin,kime sorarsanız sizi ilk oraya yönlendiriyorlar.Baya sağlam bir işletmeye benziyordu,hayatımda görmedigim kadar puro çeşidi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 8 Kasım 2011; 22:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganja34

quote:

Tanesini 50 ye almamış paketini 50 tl ye almış. okumadan yazma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ganja34

quote:

Tanesini 50 ye almamış paketini 50 tl ye almış. okumadan yazma

amacın ne birader ? paketinden bahsediyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

1-2 ay kadar önce Mısır çarşısı civarında Honey Berry aldım 10 liraya.Orjinaldi.Diğer çeşitler 7 liraydı.

O civarlara gidin,kime sorarsanız sizi ilk oraya yönlendiriyorlar.Baya sağlam bir işletmeye benziyordu,hayatımda görmedigim kadar puro çeşidi vardı

MF Dış Ticareti diyorsun sen. Kahvecilerden ilerleyin ilk sağa girin görürsünüz. Pipo tütünleri de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Bildiğim kadarıyla paketteki renklerden oluyormuş bu biraz soluk oluyor sahteler ama yinede çok zor aslında anlamak fiyatı çok ucuz değilse orjinaldir büyük ihtimal. Pakedini 5 e alıyorum fakat sadesi var üzümlü falan çeşitlerini bulamıyorum bende.

5 e alıyosan çakmadır. Ben en son 10 liraya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

5 e alıyosan çakmadır. Ben en son 10 liraya aldım.

Bahsettiğim yer kaçak olarak istanbula sigara puro dağıtan biyer. Sahteleri 3 lira ama almadım hiç. Ve görünüş olarak 1e 1 ayırt edemez sıradan birisi. Freeshop fiyatı 4 lira bunların zaten.

• ben en son honey berry aldm 50tl karton ve gercekti , elimdn cok gecti anlayabiliorum sanırm.o yuzdn , ayrıntılara dikka edelm , daha once anlatmıstm bi konuda orda bakabilirşnz
  • yanlıs anlasılma olmasn karton 50tlydi. Sadeler 35 idi. Birde vileger aldım sumatra no 7 oda 30idi
  • Premium purolar varken bu ürünlerle boşuna zaman kaybetmeyin bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Premium purolar varken bu ürünlerle boşuna zaman kaybetmeyin bence :D

peki backwood dan başka önerebileceğiniz marka varmı kolay bulanabilen...
  • quote:

quote:

Premium purolar varken bu ürünlerle boşuna zaman kaybetmeyin bence :D

peki backwood dan başka önerebileceğiniz marka varmı kolay bulanabilen...

Romeo&Juliet, Guantanamera'dan daha iyisini bulamazsın Türkiyede kolay kolay.

Bu arada üstteki arkadaşa ithafen f/ p olarak backwood en iyisidir. Premium puro olarak sana adedi 200$ lık puroda önerebilirim denediğim bizzat..
  • BèRuTTì iddialısınız ancak çok ama çok yanılıyorsunuz, premium purolara dal başına 7 TL. gibi fiyatlardan ulaşabilirsiniz... 20 TL gibi rakamlara da gayet bilinen orjinal premium purlolara ulaşabilirsiniz. Çok merak ediyorum acaba tanesi 200 TL olan puronun ismini bizimle paylaşırmısınız?
  • quote:

BèRuTTì iddialısınız ancak çok ama çok yanılıyorsunuz, premium purolara dal başına 7 TL. gibi fiyatlardan ulaşabilirsiniz... 20 TL gibi rakamlara da gayet bilinen orjinal premium purlolara ulaşabilirsiniz. Çok merak ediyorum acaba tanesi 200 TL olan puronun ismini bizimle paylaşırmısınız?

berutti haklı kardeş , öle purolar war , tabocco shopa git puro çeşitlerine bi bak görürsün . ben görmüştüm ama göz ucuyla adını bile bakma gereği duymadım . saatlerdir yanan puro onlar mum gibi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.