Şimdi Ara

Backgrounder sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 3G ile backgraunder programını sorunsuz kullanmakta iken bugün cydia tarafından gelen güncellemelerle backgraunder programı iş görmez oldu. İphone nun masaüstüne simgesi oluştu son güncellemeden sonra. Bu simgeyi açınca ayar yapabileceğiniz basit bir uygulama çıkıyor karşınıza, pek fazla seçeneği yok. Ama ne yaptıysam çalışmadı. Aranızda aynı sorunu yaşayan varmıdır aceba? Çözüm yolu varsa bizimle de paylaşırsanız seviniriz. Saygılarımla...

• çok basit gelen menüde hangi uygulamaları arkaplanda çalıştıracağını belirliyosun.otomatik olarak arkaplanda çalışıyorlar.eksilen bişey yok uygulamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 27 Ocak 2009; 19:33:03 >
  • uygulamaları seçiyorum ve backgrounder dan çıkıyorum. Masaüstünde herhangi bir uygulamayı seçip açmak istediğimde uygulamanın rengi değişiyor ama açmıyor uygulamayı. Başka uygulamanın üstüne tıkladığımda onunda rengi değişiyor ama açılmıyor. Yani hiç bir uygulama açılmıyor backgrounder uygulaması çalıştığında.
  • dostum bu olay çok güzel olmuş backgrounderin içinde auto-enabled applicationdan sürekli kullandığın şeyleri seçiyosun.onlar arkaplanda çalışıyor.seçtiğin uygulamaları birer defa açıp çıkıyosun.sonraki girişin saliselerle ifade edilebilir sürede oluyo.ben denedim sorunsuz.sendeki gibi rengi falan değişmiyor.ama kötü yanı ne kadar arka planda uygulama çalışırsa şarj o kadar çabuk biter
  • Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Ama sizin söylediğiniz gibi uygulamaları seçip çıkıyorum. Daha sonra backgrounder dan seçtiğim bir uygulamaya giriyorum. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Açtığım uygulamayı kapatıp başka bir uygulama çalıştırmak istediğimde seçtiğim uygulama bloklanıyor ama açılmıyor. Kitleniyor ve restart yapmam gerekiyor.
  • Programı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene bence.
  • Bunu defalarca yaptım saat 16:00 dan beri bununla uğraşıyorum. Galiba olmayacak. Bir önceki sürümü tekrar yükleme şansım varmı arkadaşlar ben onu sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. arkaplanda çalışmasını istediğim uygulamadan elimi basılı tutarak çıkıyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Control de nexus mod sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugun yeni versiyon yuklemisler. Cydia dan indirip kurdum sorun duzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalyalcinkaya

Bunu defalarca yaptım saat 16:00 dan beri bununla uğraşıyorum. Galiba olmayacak. Bir önceki sürümü tekrar yükleme şansım varmı arkadaşlar ben onu sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. arkaplanda çalışmasını istediğim uygulamadan elimi basılı tutarak çıkıyordum.

elinizi neye basılı tutuyodunuz? ben de yeni sayılırım backgrounder programında
  • home tuşuna uzun süre
  • Yeni surumde uygulamayi sadece pasif yapmak icin uygulamadan cikarken home tusuna basili tutun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.