Şimdi Ara

Dying Light Custom game açılmama sorunu yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir zamanda dying light satın aldım ve biraz oynadım. Oyuna girerken custom game kısmını seçerek giriyorum ve açılıyor.ondan sonra özel oyun oyna ya basıyorum ve indirdiğim haritalar çıkıyor.Rastgele bir tanesine basınca normalde girmek istediğini emin misin tarzında bir şey çıkıp enter a basmak gerekiyor ama bende o çıkmıyor.Çıkmıyıncada maalesef giremiyorum custom maplere.Yardımcı olursanız minnettar olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dying Light Custom Game Açılmama Sorunu: Çözüm Önerileri

Dying Light Custom Game Nedir?

Dying Light'ta Custom Game, oyuncuların kendi özel haritalarını ve kurallarını ayarlayarak benzersiz çok oyunculu deneyimler oluşturmalarına olanak tanıyan bir özelliktir.

Dying Light Açılmama Sorunu

Bazı oyuncular, Dying Light'ın Custom Game modunun açılmadığı sorununu bildirmiştir. Bu sorunla karşılaşıyorsan, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsin:

Steam Dosya Doğrulaması

• Dying Light'ın Steam kütüphanende olduğundan emin ol.
    • Oyuna sağ tıkla ve "Özellikler"i seç.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine geç ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıkla.
    • Doğrulama işleminin tamamlanmasını bekle.

Grafik Sürücülerini Güncelle

• Grafik kartının en son sürücülerinin yüklü olduğundan emin ol.
    • NVIDIA veya AMD gibi grafik kartı üreticisinin web sitesini ziyaret ederek en son sürücüleri indir ve kur.

Visual C++ Yeniden Dağıtılabilirleri Yükle

• Dying Light, düzgün çalışabilmesi için belirli Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerine ihtiyaç duyar.
    • Microsoft'un web sitesinden Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir Paketlerini (x86 ve x64) indir ve kur.

Önbelleği Temizle

• Dying Light önbelleğini temizlemek, bozuk dosyaları kaldırabilir ve açılmama sorununu çözebilir.
    • "C:\Users*Kullanıcı Adın*\Documents\DyingLight\out\settings" dizinindeki "cache" klasörünü sil.

Oyunu Yönetici Olarak Çalıştır

• Dying Light'a sağ tıkla ve "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini seç.
    • Bu, oyuna yönetici ayrıcalıklarıyla çalışmayı sağlar ve açılmama sorununu çözebilir.

Ek İpuçları

• Oyununun güncel olduğundan emin ol.
    • Diğer programları veya arka plan işlemlerini kapat, bunlar oyunun başlangıcına engel olabilir.
    • İnternet bağlantını kontrol et.
    • Oyunun yüklü olduğu sürücünün yeterli boş alana sahip olduğundan emin ol.

Yukarıdaki çözümleri uyguladıktan sonra Dying Light'ın Custom Game modunun açılıp açılmadığını kontrol et. Sorun devam ediyorsa, oyunun geliştiricileriyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.